U novoj planinarskoj sezoni predstavljamo

Planinarski ruksak McKinley MAKE 50 W + 10 RC

McKinleyev ruksak Make 50 + 10 RC je veoma prostoran sa volumenom čak 50 litara, s podesivim pokrivalom dobijete još 10 litara volumena. Primjeren je za višednevni treking i planinarske ture te putovanja. Ima i pokrivalo za kišu tako da će vaša prtljaga uvijek biti sigurna.

Muške gojzerice Planika KOBLA AIR TEX

Planika Kobla Air Tex su gojzerice, izrađene od kvalitetne goveđe kože, dizajnirane su za lakše putovanje u niske planine. Osnovica je opremljena Air Tex membranom, koja u kombinaciji s pokrovnom Cover Liner poboljšava prianjanje nogu u peti.

McKinley Migra 03

McKinley Migra 03 su teleskopski štapovi za hodanje koji su izrađeni od aluminija. Imaju poseban teleskopski mehanizam koji omogućava prilagođavanje visine. Imaju ugodne ručke s trakicama. Za hod po asfaltu priloženi su posebni gumeni čepovi.

Ženska planinarska jakna McKinley Trundle

Ženska jakna McKinley Trundle je vrlo prozračna i istodobno izvrsna protiv vjetra s tehnologijom Ventmax Elite. Džep je pričvršćen zatvaračem, krajevi rukava se mogu podesiti. Za bolju zaštitu postoji i kapuljača koja se može ukloniti.

McKinley Madok Wms

McKinley Madok wms su ženske duge hlače za planinarenje. Izrađene su od izdržljivog i blago rastezljivog umjetnog materijala koji dobro uklanja vlagu i brzo se suši. Dizajnirane su u malo užem kroju koji lijepo pristaje tijelu. Opremeljene su s dva bočna džepa. Osim toga imaju poseban premaz koji štiti od insekata.

Muška planinarska majica Jack Wolfskin PAW T

Jack Wolfskin Paw T je atraktivna i udobna kratka majica koja je izrađena od organskog pamuka. Oduševljava udobnim krojem i mekanim materijalom te uzorkom na prsima

Kutak za najmlađe planinare

Čak i najmlađi mogu biti pravi planinari. Uz našu ponudu opreme za planinarenje možete ih pripremiti za sigurne avanture u prirodi!

S MALIŠANOM U ŠETNJU

DJEČJI RUKSAK
Djeca se obično prilagođavaju tako da žele biti kao odrasli. U šetnjama to znači da žele imati svoj ruksak. Naravno, tu želju im ispunite, ali pazite da u ruksaku koji im kupite, bude mjesta za najnužnije stvari, jer dječji ruksak treba biti što je moguće lakši.

Kod nas možete pronaći kvalitetne i trajne ruksake za djecu s prikladnim volumenom za sve neophodne stvari koje će im trebati za planinarenje ili sport.