KUPI CRAFT DONJE RUBLJE I PREUZMI GRATIS  BUFF MARAMU

Kupovinom  Craft donjeg rublja ( set,  majica ili podgaće),  dobivate na poklon Buff višenamjensku maramu.  Ponuda vrijedi do isteka zaliha na odabranim prodajnim mjestima Intersport: Arena, Zagreb 8( Petrinjska),  Z Centar , Zagreb 1( Radnička),  CCO East Zagreb, Tower Center Rijeka, Mall of Split,  CCO  Split,  Varaždin 2, Osijek.

Ponuda se ne odnosi za kupovinu preko WEB trgovine, te vrijedi do isteka zaliha gratis artikala na prodajnom mjestu.

Donje rublje  marke Craft je izrađeno od vrhunskih materijala i funkcionalnih krojeva. S time je kao stvoreno za najrazličitije sportske aktivnosti u prirodi.

Elastične i tople donje hlače i majica omogućuju ergonomsko prianjanje i optimalnu termoregulaciju. Rublje je izrađeno od ultra lagane izolacijske tkanine koja održava toplinu i brzo se suši. Bešavna i prianjajući kroj omogućuje potpunu ugodnost i slobodu kretanja tijekom aktivnosti.

BUFF® Original Ecostretch višenamjenska marama idealna je za svakoga tko traži tehnički, sportski, svestrani predmet za aktivnosti na otvorenom za zaštitu od sunca, hladnoće i vjetra. Certificirano za zaštitu od sunca od najmanje 50 UPF. Marama se sastoji od laganog, mekanog i rastezljivog materijala u 4 smjera, ispod kojeg koža može disati. Pogodan za cjelogodišnju upotrebu za sve vrste sportskih aktivnosti – trčanje, skijanje, skijaško trčanje, biciklizam, šetnju po brdima, vožnju motora…ili samo kao modni dodatak. Dizajnirana za nošenje u svim vremenskim uvjetima. Izuzetno svestran, jer se može nositi na 12 različitih načina, uz par preklopa lako se pretvara u trak ili kapu