Svi zagrebački ljubitelji planinarenja ovaj vikend osvajaju Puntijarku

 Ove subote Intersport Hrvatska i adidas na Sljemenu pripremaju prigodno subotnje druženje: predstavljanje novih adidas Terrex modela, okrijepu, nagrade i pozivaju sve profesionalne i rekreativne planinare da im se pridruže

  U subotu, 29. listopada, od 9 sati, sve ljubitelje trekkinga i planinarenja, na Bikčevićevoj stazi, na zagrebačkom Sljemenu, čeka adidas Terrex izazov. Naime, adidas i Intersport ove će subote tradicionalnu zagrebačku planinarsku stazu dodatno obogatiti nagradama, predstavljanjem omiljenih sportskih modela odjeće i obuće idealnih za brdovite terene i ukusnom okrijepom.

Sve što je potrebno jest na startu Bikčevićeve staze preuzeti narukvicu kao dokaz za sudjelovanje u izazovu. Pravo iznenađenje dolazi na kraju, pa tako svakog sudionika pored planinarskog doma Puntijarka, u sklopu Intersport | adidas Terrex cornera, očekuje nagrada, okrijepa i prilika za odmor s predivnim pogledom na netaknutu prirodu.

Osim poklona, sudionici će na vrhu imati priliku saznati više informacija o adidas Terrex asortimanu, savršenom za planinarenje i boravak na otvorenom. Na raspolaganju će im biti stručnjaci koji će dijeliti savjete o modelima koji su najbolji za individualne potrebe i navike.

Omiljeni sportski brend adidas i ove jeseni oduševljava rekreativce. Svojim raznovrsnim Terrex modelima adidas se ponovno približava svim avanturistima i onima koji to tek žele postati.