IMAMO MORE INSPIRACIJE ZA TRČANJE

Intersport vas s ponosom poziva na sedmo izdanje Šibenskih deset & Draženove četvorke koje će se održati 22. listopada 2022. Kao i svake godine, u vikendu oko rođendana našeg košarkaškog Mozarta, Šibenik ugošćuje naše najbolje dugoprugaše, ali i sve ostale zaljubljenike u trčanje. Na Šibenskih deset pojavit će se, kao i prošlih godina, naša srebrna maratonka Matea Parlov Koštro kao i naš najbolji hrvatski trkač Dino Bošnjak, ali i mnogobrojni zaljubljenici u trčanje kojima je jedini zadatak da stignu na cilj u roku od sat i pol. Utrka u počast našeg legendarnog košarkaša u znaku je broja 4 kojega je on nosio na svom dresu i u Šibenki i u reprezentaciji, a uvijek je posebno emotivan trenutak start utrke Draženova četvorka kojeg prate zvuci balade „Život leti, kapetane!“.

Mi u Intersportu koristimo svaku priliku za poticanje aktivnog i zdravog životnog stila pa smo u skladu s tim nastojanjem i glavni partner Šibenskih deset & Draženove četvorke. Misija brenda Intersport je da inspirira sve dobne skupine da se bave sportom u skladu sa svojim mogućnostima. Mi vjerujemo da ne moraju svi biti prvaci poput Matee i Dina, ali svakako je vrijedno pokušati dati sve od sebe. U Intersportu smo vrlo ponosni na svakoga tko se odvaži sudjelovati na utrkama i izvući ono najbolje iz sebe. Bez obzira radi li se o iskusnim sportašima ili djeci koja rade tek svoje prve trkačke korake.

Šibenskih deset & Draženova četvorka trče se u samom srcu grada, na prekrasnoj šibenskoj rivi, a sama staza gotovo cijelo vrijeme ide neposredno uz more. Izuzetan ambijent velika je inspiracija za sve natjecatelje koji se iz godine u godinu vraćaju ovom, izuzetnom sportskom događaju čiji se i start i cilj nalaze na Trgu Pavla Šubića. Ostalo je još sasvim dovoljno vremena da se dobro pripremite, prijavite na utrku po vašem izboru i svu potrebnu opremu pronađete u Intersportu. Trk u Krešimirov grad!