SRCE SPORTA U ROVINJU

OTVARA SE NOVI INTERSPORT U RETAIL PARKU ROVINJ

Zaljubljeni ste u sport? Živite u Rovinju ili okolici? Imamo sjajnu vijest za vas! Od sada ćete svoje potrebe za sportskom opremom moći zadovoljiti na još jednom mjestu. U Rovinju se u srijedu, 13.4. u 12 sati, u Retail Parku Rovinj, otvara novi Intersport. Retail Park Rovinj se nalazi unutar Gripole – Spine, najveće gospodarske zone Grada Rovinja, na adresi Gripole 4.

Kako bismo vas potaknuli na još aktivnije bavljenje sportom bez obzira jeste li profesionalci ili rekreativci, pripremili smo super pogodnosti za sve kupce tijekom tri dana otvorenja. Od srijede do petka čeka vas dodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman, odnosno na iznos kupovine uz veliki izbor akcijskih artikala iz HIT ponude za travanj.

Intersport je poznat po velikoj ponudi najrazličitijih kvalitetnih sportskih artikala u raznim kategorijama:

biciklizam, trčanje, plaža, slobodno vrijeme, outdoor. Sada je pravo vrijeme da istražite ponudu vodećih svjetskih brendova: Adidas, Nike, Salomon, Reebok, Puma, Under Armour i provjerite zašto su artikli s potpisom McKinley, Energetics ili Nakamura tako popularni. Iskoristite dodatne popuste od 10% na sve artikle tijekom proslave otvaranja od 13. do 15. travnja i ne propustite pronaći nešto za sebe iz velikog izbora akcijskih artikala iz HIT ponude za travanj.