Omiljeni svjetski sportski brend adidas lansirao je novi inovativni model tenisice za trčanje koji predstavlja vrhunac moderne tehnologije. Radi se o modelu 4DFWD razvijenom uz pomoć najsuvremenije 3D tehnologije i u suradnji s onima za koje je osmišljen – trkačima.

Jedinstveno iskustvo kretanja, savršeno prianjanje uz stopalo koje slobodno diše, vrhunsko prianjanje uz podlogu i smanjene kočione sile samo su neke od karakteristika ovog inovativnog modela, a revolucionarna tehnologija 4DFWD-a gura trkača prema naprijed osiguravajući mu pritom beskompromisnu udobnost pri svakom koraku. I zato ih morate isprobati.

adidas se pobrinuo da dobijete tu priliku i to uz zabavnu interaktivnu igru. Naime, dok trči na traci postavljenoj u Intersportu u Arena centru, obuven u najnovije 4DFWD tenisice, ispred trkača je na ekranu zelena pozadinska grafika ‘kroz koju’ trči te se unutar nje pojavljuju različiti elementi koje mora uhvatiti. Trkač 45 sekundi rukama hvata elemente i prikuplja bodove, a svaki sudionik, neovisno o rezultatu, na poklon dobiva adidas 4DFWD privjesak. Ova će aktivacija u Intersportu u Arena centru biti postavljena u od petka 17. rujna do nedjelje 19. rujna. Uz kupnju novog adidas modela tenisica 4DFWD svaki kupac na poklon dobije i bežične 4DFWD slušalice.