Svi trk u Intersport Krk!

 

U četvrtak 28.1., Intersport otvara novu poslovnicu u Shop Parku Krk, Odvojak Stjepana Radića 2 u Krku.

Iznimno smo ponosni što smo svoju ponudu proširili i na Kvarneru, točnije na otoku Krku gdje će se od sada u prekrasno uređenoj poslovnici moći pronaći  sportska oprema za ljubitelje  sporta.

 

Otvaranjem nove prodavaonice u gradu Krku, Intersport je došao do 45 prodajnih mjesta u zemlji! Na preko 400 m2 svi ljubitelji sporta iz Krka i okolice će doći na svoje. A svoje će rekvizite za aktivan odmor tu pronaći, osim domaćih, i turisti koje željno očekujemo u velikom broju. Bez obzira radi li se o profesionalcima ili rekreativcima, individualcima ili timskim igračima, Intersport ima sve što im srce poželi: opremu za lagano trčanje ili ozbiljan, pravi trening, rekvizite za uživanje u slobodnom vremenu ili u outdoor aktivnostima.

 

Sve za zimske radosti kao i za vesele sportske aktivnosti koje donose proljeće i ljeto, od sada možete naći na svom otoku. Zato otvorite širom oči i pronađite na našim odjelima ono što vam nedostaje za potpuni užitak u sportskim aktivnostima. Idealno vrijeme za to je tijekom našeg vikenda otvaranja od četvrtka 28.1 do nedjelje 31.1. kada uz aktivno zimsko sniženje odobravamo i dodatnih 10% sniženja.