Pravila nagradnog natječaja adidas Solar Drive

Dolazak jeseni obilježava početak nove trkače sezone, stoga je adidas pripremio tenisice za trčanje kojoj si potreban samo ti i tvoja omiljena ruta za trčanje.

NovI Solar Drive model koncipiran je oko četiri performanse – udobnosti, mekoće, stabilnosti i izdržljivosti s ciljem postizanja savršene ravnoteže.

Ti ih imaš prilike osvojiti! Pridruži se Solar Drive izazovu na našem Instagramu. Za sudjelovanje se prijavljuješ putem objave izvršavanja zadatka na svom Instagram storyu uz tagiranje profila @intersport_hrvatska. Kroz četiri tjedna čekaju te četiri zadatka koja će predstaviti jednu od performansi tenisice. Možeš se prijaviti jednom po zadatku, a najkreativniji video nagrađujemo novim Solar Drive modelom.

 

 

Pravila nagradnog natječaja „Intersport i adidas SolarDrive”

Članak 1.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Intersport i adidas SolarDrive“ (dalje: Natječaj) je INTERSPORT H d.o.o., Ljudevita Posavskog 5, Sesvete, OIB 8730173495. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik.

Članak 2.

Natječaj se odvija u periodu od četiri tjedna počevši od 16.9.2019. g. u 14:00 sati do zaključno 13.10.2019. g. u 23:59 sati.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 16 godina na dan početka ovog Natječaja, osim natjecatelja koji su na društvenim mrežama ili web stranici Organizatora u posljednjih 90 dana osvojili nagradu u nekom od natječaja. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora i adidas Croatia d.o.o., niti članovi njihovih užih obitelji, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja. Mlađi od 16 godina nemaju pravo sudjelovati u Natječaju. U slučaju da se, unatoč ovim Pravilima, osoba mlađa od 16 godina prijavi za sudjelovanje u Natječaju, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uvjetu godina iz ovog članka, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će nagrada pripasti idućem najbolje plasiranom Sudioniku koji godinama zadovoljava uvjete.

Članak 4.

Za sudjelovanje u Natječaju sudionik se prijavljuje putem objave izvršavanja zadatka iz nagradnog natječaja na svom Instagram storyu uz tagiranje  Instagram profila @intersport_hrvatska. Nagradni natječaj provoditi će se u četiri tjedna te će kroz svaki tjedan biti predstavljena jedna performansa nove SolarDrive tenisice za trčanje:

 • tjedan 1 (16.-22.9.), udobnost – zagrijavanje
 • tjedan 2 (23.-29.9.), mekoća – naskok na stepenicu
 • tjedan 3 (30.9.-6.10.), stabilnost – čučanj na jednoj nozi
 • tjedan 4 (7.-13.10.), izdržljivost – sprint po stepenicama

Sudionik se može prijaviti jednom po zadatku, a najviše četiri puta tokom natječaja. Cilj je ponuditi kreativnu video prijavu, a nagradu osvaja jedna prijava.

Članak 5.

Nagrada se dodjeljuje najkreativnijem Sudioniku koji će biti obavješten direktnim kontaktom putem Instagram društvene mreže po završetku nagradnog natječaja. Sudionik mora biti jedini i isključivi nositelj autorskih prava na prijavljeni odgovor. Ako se u odgovoru spominju treće osobe, Sudionik svojim sudjelovanjem potvrđuje da ima njihov pristanak za njihovu objavu. Sudionik jamči da se s prijavljenim odgovorom ne krše autorska i druga prava treće strane.

Članak 6.

Cilj Natječaja je odabir najkreativnijeg odgovora Sudionika od strane žirija te njegovo nagrađivanje. Tročlani žiri nakon završetka Natječaja bira jednog Sudionika koji je prijavio najoriginalniji video. Žiri se sastoji od sljedećih članova:

Žiri se sastoji od sljedećih članova:

 1. Gajo Dojčinović
 2. Bojan Popović
 3. Antonia Bandula

Dobitnik će biti obavješten putem direktnog kontakta na Instagram društvenoj mreži po završetku nagradnog natječaja u roku od 7 dana nakon završetka natječaja.

Nagrada za dobitnika:

1x adidas SolarDrive tenisice

Članak 7.

Organizator će pregledati sve prijavljene odgovore i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako:

 • sudionik prekrši Pravila
 • sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt
 • odgovor se ne pridržava teme Natječaja
 • odgovor nije autorsko djelo Sudionika koji ih prijavljuje, ili Sudionik ne pruži dokaz o autorskom djelu
 • prijavljen odgovor je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se javne osobe ili se na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Članak 8.

Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku.

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.intersport.hr. U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 9.

Organizator će osobne podatke sudionika koristiti isključivo za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko dostave nagrade. Organizator prikuplja osobne podatke sukladno Izjavi o privatnosti dostupnoj na www.intersport.hr.

Članak 10.

Dobitnik ne snose obavezu plaćanja nikakvih poreza, obveze ili naknada direktno povezanih s nagradom.