Odjenite  se za sportske podvige u prirodi!

U novoj planinarskoj sezoni preporučamo

Planinarski ruksak McKinley CRXSS CT 18

McKinley Crxss CT 18 je svestrani ruksak za aktivnosti u prirodi. Njime će biti oduševljeni planinski biciklisti, trkači ali i svi ostali.

Planinarske cipele Merrell MOAB 2 Vent

Nove, poboljšane Moab 2 Vent su lagane cipele za planinarenje koje nude više udobnosti i bolje prianjanje stopala. Gornji dio je izrađen od kože i bočnih tekstilnih prozračnih dijelova.

Štapovi za hodanje McKinley MIGRA 07

McKinley MIGRA 07 su planinarski štapovi koji pružaju potporu na putu prema gore i dolje, istovremeno pomažući uštedjeti dragocjenu snagu. Štap ima anatomski oblikovanu ručku, a podešavanje duljine je jednostavno i pouzdano.

Planinarenje treba biti ekološki prihvatljivo 

Intersport već nekoliko godina slijedi ciljeve održivog razvoja na globalnoj razini, koji se temelje na brizi za okoliš, ljude i životinje. Sljedeći put kada odaberete novu sportsku opremu u nekoj od trgovina Intersport ili u našoj internetskoj trgovini, obratite pažnju na naljepnice koje vam govore na koji način ili od kojih je materijala ovaj odjevni predmet izrađen.

PFC FREE

PFC Free je poseban ekološki premaz koji pruža odličnu odbojnost vode.

S.CAFÉ

To je poseban materijal napravljen od zrna kave. Proizvodnja ovog materijala energetski je učinkovita.

Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco i Ventmax Eco proizvedene su prema OEKOTEX 100 standardu, brzo su razgradive i ne sadrže fluorougljike.

DRY PLUS ECO

Odjeća od ovog materijala osigurava brzo sušenje i izdašnu količinu udobnosti i prozračnosti.

Za put u planine ne zaboravite

Kutak za najmlađe planinare

I najmlađi mogu biti oduševljeni planinari. Šarenom ponudom opreme za planinarenje možete ih pripremiti za sigurne avanture u prirodi!

Još više proizvoda za mlade planinare

Planine nas povezuju