U novoj biciklističkoj sezoni vam predstavljamo

Nakamura CATCH 5.9

Nakamura Catch 5.9 je svestrano upotrebljiv 29-colni bicikl. Vožnja s njim je samo udobnost i užitak bez obzira na teren. Ovaj model ima okvir suvremenog oblika koji omogućava udoban položaj za volanom, a ujedno osigurava stabilnost pri spuštanju.

Genesis IMPACT 4.9

Genesis Impact 4.9 je planinski bicikl koji je idealan za upoznavanje dinamičkog sporta u prirodi. 29-inčni kotači udobno prelaze prepreke, Shimano oprema se brine za pokretanje i vožnju, a za zaustavljanje skrbe pouzdane hidraulične disk kočnice.

Head X-RUBI I 29

Head, koji bolje poznajemo kao proizvođača skija i teniskih reketa, već nekoliko godina izrađuje i kvalitetne bicikle. X-Rubi je njihov 29″ brdski bicikl koji je kao stvoren za skitanje po brdskim i planinskim stazicama.

Genesis SPEED CROSS SX 4.9 LTD W

Genesis Speed Cross SX 4.9 W je svestrani ženski treking bicikl koji oduševljava s upotrebom na asfaltnim podlogama kao i na makadamu. S prednjom suspenzijom i hidrauličkim kočnicama i suverenim mjenjačem ove će godine biciklističke ture biti još zabavnije.

Nakamura PLATINUM 4.9 W

Nakamura Platinum 4.9 W je odličan ženski treking bicikl namijenjen zahtjevnijim biciklističkim putnicama. Da je namijenjen nježnijem spolu otkriva potpuno spuštena gornja cijev koja omogućava lakši pristup.

Genesis TOURING 2.9 W

Genesis Touring 2.9 W je svestrani ženski bicikl za slobodno vrijeme koji je posebno koristan u gradskom okolišu jer pruža brzo kretanje po gradu te okretnost koja vam je potrebna na ulicama.

Sva oprema i dodatci za bicikle na jednom mjestu

Dječji biciklistički kutak

Čak i najmlađi mogu biti zaljubljeni u biciklizam. Možete ih opremiti za sigurnu vožnju biciklom uz raznovrsnu ponudu biciklističke opreme!

S BICIKLOM U GRAD

ZAŠTO ODABRATI GRADSKI BICIKL?

Ukoliko radite u gradu ili volite popodnevne vožnje onda je gradski bicikl najbolje rješenje za vas. Međutim, ono što vam zasigurno neće svidjeti je ukoliko u tim situacijama uhvati po koja kap kiše koja će ostaviti mokre tragove na vašoj odjeći.

Gradski bicikl ima rješenje za sve napomenute probleme. Oni su opremljeni svim potrebnim priborom, prtljažnikom, svjetlima i zvonom. Osim toga oni pružaju udoban položaj koji je neophodan tokom vožnje gradskim prometnicama.

Ukoliko kupujete bicikl za sebe ili za poklon, vjerovatno ćete imati poteškoće u odabiru između različitih modela i proizvođača koji su dostupni. Gradski bicikli predstavljaju jedan od najčešće korištenih vrsta bicikala, zbog čega je ponuda velika.

Naš izbor gradskih bicikala

SERVIS BICIKALA U INTERSPORTU

Bicikli koje prodajemo su servisirani i spremni za prodaju, takozvani nulti servis.

Servis podrazumijeva: podešavanje kočnica i mjenjača

                                         kontrola volana i prijenosa

                                         kontrola i centriranje kotača