Ski oprema

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 205

24   60  
  1. McKinley MELY II JRS, dječja skijaška kapa

    3 boje

    McKinley MELY II JRS, dječja skijaška kapa
    5,30 EUR 10,61 EUR
    39,93 KN 79,94 KN

Proizvodi 1-24 od 205

24   60  

OPREMA I DODACI ZA SKIJANJE

Jedna od najpopularnijih zimskih aktivnosti je skijanje. Skijanjem se možete baviti profesionalno ili rekreativno, ali u svakom slučaju su vam je potrebna kvalitetna i vodootporna skijaška oprema. Osim termo donjeg rublja, vodootpornih skijaških hlača i jakne, na skijanje ne možete ići bez izdržljive skijaške opreme. Ski oprema mora biti izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i vjetar, koji su ugodni i vam osiguravaju toplinu čak i u najhladnijim vremenskim uvjetima te su funkcionalni i fleksibilni kada je to potrebno.  

OSNOVNA OPREMA ZA SKIJANJE

Za skijanje je potrebno imati nešto osnovne ski opreme. U to spadaju skije, skijaški štapovi, pancerice, skijaške naočale i kaciga. Skije moraju biti pouzdane i izrađene od kvalitetnih materijala. Prilikom kupovine skija morate voditi računa o svojoj razini znanja i tehnici skijanja. Skije se biraju prema visini skijaša, a obzirom na tehniku skijanja birate vrstu skija. Različite vrste skija možemo svrstati u nekoliko kategorija i to prema terenu u kojem želite skijati. Tako su dostupne carving skije koje su namijenjene skijanju na uređenim stazama, all-mountain koje su namijenjene skijanju po uređenim stazama ali i izvan staze, na svježem snijegu. Dostupne su i freeride skije koje su primjerene za skijanje većim brzinama sa skokovima te turno skije koje su primjerene za planinarenje na skijama. Osim toga, razlikujemo muške i ženske skije. Ženske skije su nešto mekše i lakše te prilagođene korištenju manje snage pri skijanju. Skijaški štapovi moraju biti izrađeni od kvalitetnih materijala, a najčešće su izrađeni od aluminija koji je lagan i izdržljiv. Oni se biraju po visini te su dostupne različite vrste krpljica.

RAZNOLIKI IZBOR OPREME

Pancerice su dio skijaške opreme koje moraju savršeno odgovarati stopalu jer ćete u njima biti cijeli skijaški dan. Postoje različiti modeli, neki su malo širi a neki uži te se razlikuje tvrdoća odnosno flex index. Što su pancerice mekše to se slobodnije možete kretati u njima te lakše hodati do skijaških staza. Sve to treba uzeti u obzir prilikom kupovine pancerica te imati termo čarape kako ne bi kupili prevelike ili premale pancerice. danas je obavezno nositi kacigu na gotovo svim skijalištima. Dostupan vam je široki izbor skijaških kaciga različitih boja i uzoraka tako da ćete se isticati na bijelim strminama i istovremeno biti zaštićeni. Kacigi možete kombinirati skijaške naočale iste boje ili brenda kako bi postigli još atraktivniji izgled te osigurali još bolji pogled na stazi.

POZNATI BRENDOVI

U Intersportu, osim kvalitetne skijaške odjeće, možete pronaći široki asortiman odličnih skija za muške i ženske osobe te druge opreme za skijanje poput naočala i kaciga, ali i kvalitetnih i funkcionalnih torbi za pohranjivanje pancerica ili skija. Torbe su izrađene od vodootpornih materijala. Brojni sportski brendovi izrađuju i skijašku opremu, a u Intersportu su dostupni Elan, Fischer, Atomic, Salomon i brojni drugi.

Punjenje…