Skijaška odjeća

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 418

24   60  

Proizvodi 1-24 od 418

24   60  

ODJEĆA ZA SKIJANJE

U zimsko doba, kao i za brojne zimske aktivnosti veoma je važno dobro se zaštititi od hladnoće i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Jedno od najpopularnijih zimskih aktivnosti je skijanje. Skijanjem se možete baviti profesionalno ili rekreativno, ali u svakom slučaju vam je potrebna kvalitetna odjeća za skijanje. Izuzetno je važno imati kvalitetan pulover ili termo majicu, hlače i jaknu za skijanje te dobre i udobne pancerice. Odjeća za skijanje mora biti izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i vjetar, koji su ugodni te vam osiguravaju toplinu čak i u najhladnijim vremenskim uvjetima.

KVALITETNI I TOPLI MATERIJALI

Skijaška odjeća je izrađene s modernim tehnologijama i kvalitetnim materijalima koji omogućavaju zaštitu od vjetra, vode i hladnoće te vas tako održavaju suhima i toplima u svim vremenskim uvjetima. Skijaška odijela moraju osigurati maksimalnu zaštitu i toplinu, a istovremeno vas ne smiju ograničavati u kretanju. Neke ski odijela imaju kapuljaču koja može imati i atraktivni obrub izrađen od krzna, a odlikuju i mnoštvom detalja koji su korisni za snježne uvjete. Tako imaju reflektivne elemente za bolju vidljivost u slabijim svjetlosnim uvjetima, vodootporne patentne zatvarače, zaštitu od prodiranja snijega u unutrašnjost i još mnogo toga. Skijaška odjeća je dostupna u raznim bojama i uzorcima tako da ćete moći pronaći baš onu koja će najbolje prikazati vašu osobnost i stil.

OBLAČENJE U SLOJEVIMA

Najbolji način oblačenja za skijanje je u više slojeva jer vam to omogućava da dodajte ili mičete slojeve ovisno o vremenskim uvjetima na stazi. Na skijanju su važna tri sloja oblačenja. Jedan je donji u obliku donjeg termo rublja i čarapa, drugi je izolirajući koji čine termo majice ili flis puloveri s odgovarajućim donjim dijelom u obliku termo tajica te treći zaštitni u obliku jakne koja štiti od vanjskih elemenata. Sve su popularniji skijaški kombinezoni i odijela koji su atraktivni i jednostavni te pružaju još veću zaštitu od prodiranja snijega u unutrašnjost. Kombinezoni dolaze u svim bojama i uzorcima tako da su primjereni za muške, ženske osobe ali i djecu.

POZNATI BRENDOVI

U Intersportu, osim odličnih skija te druge opreme za skijanje poput naočala, kapa i šalova, možete pronaći široki asortiman skijaške odjeće različitog omjera cijene i kvalitete. Brojni sportski brendovi izrađuju skijašku odjeću i opremu, a u Intersportu su dostupni Elan, Fischer, Atomic, Salomon i brojni drugi. 

Punjenje…