Gojzerice za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

17 Proizvodi

24   60  

17 Proizvodi

24   60  

PLANINARENJE

Planinarenje i pješačenje u prirodi postaju sve popularniji oblik rekreacije jer pozitivno utječe na naše zdravlje, fizičku spremu te vraća čovjeka prirodi. Planinarenje nije skup sport jer nije potrebno mnogo opreme i rekvizita, a oprema koja je potrebna je vrlo pristupačna. Za planinarenje je potrebno imati kvalitetnu jaknu koja je otporna na nepovoljne vremenske uvjete koji vas mogu iznenaditi visoko u planinama, fleksibilnu odjeću koja vas neće ometati prilikom kretanja, izdržljivu obuću za planinarenje namijenjenu za muške i ženske osobe, kao i za djecu. Za još veću udobnost i sigurnost prilikom nošenja robusne obuće za planinarenje važno je imati ugodne i tople čarape koje će stvoriti sloj mekoće.

VISOKE CIPELE ZA PLANINARENJE

Pravi izbor cipela za planinarenje je bitan jer naše stopalo prilikom planinarenja trpi veći pritisak nego prilikom hodanja po ravnim terenima. Obuća za planinarenje razlikuje se prema težini, duljini, usponu rute te prema tjelesnoj težini, materijalima koji se koriste te spolu. Kvalitetne planinarske cipele potrebne su podjednako muškarcima, ženama i djeci. Muške gojzerice su često izrađene od izdržljivijih i robusnijih materijala kako bi bolje podnijele veću tjelesnu težinu muškaraca. Važno je naglasiti kako je prilikom izbora planinarskih cipela potrebno uzeti najmanje jedan broj cipela veći, kako bi obuća bila udobnija tijekom korištenja. Ako ste rekreativac koji povremeno ide u planine možete birati između velikog broja niže planinarske obuće koja je lakša, a ukoliko ste profesionalac u planinarenju preporučujemo visoke cipele za planinarenje koje fiksiraju stopalo i sprječavaju ozljede u slučaju pada ili proklizavanja. Planinarske gojzerice izrađene su od veoma kvalitetnih materijala koji će pružiti dodatnu potporu i sigurnost prilikom planinarenja ili pješačenja. Za planinarenje je potrebno imati vodonepropusne tenisice odnosno cipele za planinarenje te su zato mnoge planinarske cipele izrađene su s membranom Gore-Tex koja je prozračna i vodonepropusna te tako osigurava da su stopala suha i topla jer uklanja vlagu iz unutrašnjosti cipele, a istovremeno ne propušta neželjenu tekućinu s vanjske strane u unutrašnjost cipele.

INTERSPORT

U Intersportu se može pronaći široki asortiman cipela za planinarenje i pješačenje brojnih poznatih svjetskih brendova kao što su Adidas, Salomon, Planika, McKinley i mnogih drugih. Adidas gojzerice odlikuju izuzetnom funkcionalnosti, izdržljivosti i održivosti jer su izrađene od kvalitetnih i izdržljivih materijala koji su otporni na udarce. Planika gojzerice odlikuju kvalitetnim materijalima i potplatom Vibram te su namijenjene klasičnom planinarenju te za višednevne avanture. One su izrađene s tehnologijom Air-Tex koja sprječava prodor vode u unutrašnjost, a istovremeno osigurava prozračnost. McKinley gojzerice su izuzetno kvalitetne cipele namijenjene svim vremenskim uvjetima te njihove gojzerice odlikuju visokom kvalitetom i povezanosti s prirodom.

Punjenje…