Štitnici za nogomet

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 27

Stranica
24   60  
  1. Nike CHRG GRD, štitnik, crvena

    3 boje

    Nike CHRG GRD, štitnik, crvena
    12,74 EUR 15,92 EUR
    95,99 KN 119,95 KN

Proizvodi 1-24 od 27

Stranica
24   60  

NOGOMET

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu. Naravno da je za svaku sportsku aktivnost potrebno imati kvalitetnu i ugodnu odjeću te obuću koja osigurava prozračnost i sigurnost, ali za igranje nogometa potrebno je imati i odgovarajuću opremu. Sportska oprema za nogomet, kao što su lopte, golovi za nogomet, štitnici te drugi dodaci koji su vam potrebni igranje nogometa, dostupna je u Intersportu.

NOGOMETNI ŠTITNICI

Štitnici za nogomet dostupni su u različitim veličinama, bojama, uzorcima tako da ćete moći pronaći one koji će odgovarati vašim potrebama. Među najvažnijom nogometnom opremom su štitnici za noge odnosno štitnici za potkoljenice. Štitnici su veoma važan dio nogometne opreme jer štite potkoljenice od mogućih ozljeda. Izrađeni su od izdržljivog plastičnog materijala, a na unutrašnjoj strani imaju posebnu podstavu koja osigurava udobnost. Neki kostobrani imaju i elastiku na donjem dijelu kako bi bolje prianjali cipelama te tako osigurali još veću zaštitu. U Intersportu su dostupni i dječji štitnici za nogomet čijom kvalitetom i dizajnom će mladi nogometaši biti oduševljeni.

INTERSPORT

U Intersportu je dostupan široki asortiman kvalitetnih rukavica za nogomet i druge opreme različitih proizvođača kao što su Adidas, Nike, Pro Touch i drugih. Nike nudi bogati izbor raznovrsne sportske opreme i dodataka koji su uvijek moderni i tehnološki savršeni. Adidas je brend koji uvijek iznova oduševljava svojim atraktivnim dizajnom te učinkovitom zaštitom.

Punjenje…