Kampiranje - 36L - 190L

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Postavi uzlazni smjer

1 Proizvod

24   60  
Kupuj prema

Kampiranje

Kampiranje  je vrlo poseban način života, jer nam omogućava dodir sa netaknutom prirodom. Naravno, svako to može doživjeti na svoj način. Možete kampirati uz more ili jezero, uživati ​​u pogledu na planinske vrhove itd... Možete kampirati sami, zajedno sa obitelji ili prijateljima. To može biti četrnaest nezaboravnih  dana na istoj lokaciji, ali možete se i premještati na nova, uzbudljivija mjesta. Šator je vrsta pokretne kuće, koju možete postaviti na tisuće parcela. Iako ima tanke zidove, nudi zaklon, toplinu i osjećaj kao da ste kod kuće. Hladnoća ili vrućina neće predstavljati problem iskusnim kamperima. A onda ga samo presavijete, i vratite u ormar. Zauzima tek toliko prostora da se može pohraniti i pod krevet. Ono što je najljepše, na njemu možete otvoriti prozore i vrata, kako bi vanjština i unutrašnjost postali jedna cjelina.

Šatori za svačiji ukus

Neki moderni šatori su tako mali i lagani da ih možemo sa lakoćom nositi u ruksaku. To nam omogućuje da pronađemo idealno mjesto za kampiranje bilo gdje pod ovim zvijezdama, na našim pohodima, i da na takvom idealnom mjestu smjestimo šator. Nešto drugačije je obiteljsko kampiranje. Ono se obično odvija u uređenim kampovima gdje se postavljaju nešto veći šatori pogodni za 2 do 6 osoba. Spomenimo još i poseban oblik šatora za plažu, koji prvenstveno služi kao zaštita od sunca.

Korisni dodaci

Naravno, kampiranje je ugodnije  ako ga upotpunite sa mnogim korisnim sitnicama. Ručne lampe, mreže protiv komaraca, stolovi, stolice i ležaljke samo su neki od elemenata koji su tu da vam olakšaju kampiranje i upotpune doživljaj. Unutrašnjost šatora može se obogatiti jastucima i vrećama za spavanje. U obiteljskim šatorima možemo koristiti i dodatne pregrade u kojima možemo smjestiti odjeću i drugu prtljagu.

Web prodavaonica Intersport nudi široku paletu opreme za kampiranje i sve ono što vam je potrebno za bezbrižan boravak u prirodi.

Postavi uzlazni smjer

1 Proizvod

24   60  

Punjenje…