Fitnes-trening-joga - 37 1/2 - 27/28 - 280A

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Postavi uzlazni smjer

22 Proizvodi

24   60  
Kupuj prema

Fitnes

Svako od nas ima svoju omiljenu sportsku aktivnost. Neki trče, drugi planinare, treći uživaju u vožnji biciklom, neki su impresionirani sportovima koji uključuju loptu, a mnogi drugi uživaju u vodenim sportovima... Svi ovi različiti sportovi imaju zajednički osnovni motiv, a to je razvijanje fizičke kondicije. U tom slučaju, teretana ili fitnes dvorana je svojevrsni studio u kojem možemo razvijati svoje tijelo, sistematski izgrađivati njegovu snagu, izdržljivost i mobilnost. Samo tijelo sa dobrom osnovom može dugoročno prevladati napore i teret različitih sportskih aktivnosti. Time povećavamo zadovoljstvo i radost prilikom bavljenja našim omiljenim sportovima, dok istovremeno smanjujemo mogućnost ozljeda.

Ljudsko tijelo je zaista iznimno i kompleksno. Kontinuitet besprijekornih performansi ovisan je direktno o našoj posvećenosti, trudu i brizi o našem tijelu i mišićima. Ako ignoriramo signale našeg tijela, mogućnost umora, povreda, pucanja i oštećenja se znatno povećavaju. Zato je briga o vlastitom tijelu neka vrsta obavezne osobne higijene.

Fitnes oprema za kuću

Ne morate biti sportski fanatik da bi krenuli sa svakodnevnim treninzima. Svako može trenirati u skladu sa svojim sposobnostima i ciljevima. Pojedinci treniraju jer se žele osloboditi dodatnih kilograma i žele poboljšati svoje držanje. Drugi treniraju da bi se dobro pripremili za sudjelovanje na maratonu. Netko trenira jer će ovog ljeta ići na biciklistička proputovanja i želi poboljšati svoju snagu i spremnost. Dakle, nema više izgovora, jer i vaša dnevna soba može postati mjesto za trening, uz eliptične trenažere, sobne bicikle, trake za trčanje, utege, elastične trake i mnoge druge sprave za fitnes, dostupne i u kućnoj varijanti.

Oprema za fitnes

Najbitniji sastojak treninga je čvrsta volja i zadani cilj. Zatim nam je potrebna osnovna oprema. Moderna odjeća za fitnes, izrađena uglavnom od visokokvalitetnih, brzo sušećih tehničkih materijala koji dobro upravljaju vlagom. Osim toga, dizajnirana je i u varijantama koje omogućavaju veću slobodu kretanja. Također je poželjno imati odgovarajuće fitnes tenisice koje osiguravaju dobru lateralnu stabilnost i đonove koji osiguravaju dobru podršku na ravnim i glatkim površinama. Sve ovo, a i puno više, naravno, dostupno je i u Intersport online prodavaonici.

Postavi uzlazni smjer

22 Proizvodi

24   60  

Punjenje…