Fitnes-trening-joga - 45

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Postavi uzlazni smjer

19 Proizvodi

24   60  
Filtriraj rezultate
Postavi uzlazni smjer

19 Proizvodi

24   60  

Fitnes

Svako od nas ima svoju omiljenu sportsku aktivnost. Neki trče, drugi planinare, treći uživaju u vožnji bicikla, neki su impresionirani sportovima sa loptom, a mnogi uživaju u vodenim sportovima... Svi ovi različiti sportovi imaju zajednički osnovni motiv a to je razvijanje fizičke pripreme. U tom smislu, teretana ili fitnes dvorana je svojevrsni studio u kojem možemo razviti svoje tijelo i sistematski izgraditi njegovu snagu, izdržljivost i mobilnost. Samo tijelo sa dobrom osnovom može dugoročno savladiti napore i teret različitih sportskih aktivnosti. To povećava zadovoljstvo i radost prilikom bavljenja našim omiljenim sportovima, dok istovremeno smanjuje mogućnost ozljede.

Ljudsko tijelo je izuzetno i kompleksno. Kontinuitet besprekornih performansi zavisi direktno od naše posvećenosti, truda i brige o našem tijelu i mišićima. Ako ignoriramo signale našeg tijela, vjerovatnost umora, ozljeda, pucanja i oštećenja se znatno povećava. Zato je briga o vlastitom tijelu neka vrsta obavezne osobne higijene.

Fitnes oprema za kuću

Ne morate biti sportski fanatik da bi krenuli sa svakodnevnim treninzima. Svako može trenirati u skladu sa svojim sposobnostima i ciljevima. Pojedinci treniraju jer se žele osloboditi dodatnih kilograma i žele poboljšati svoje držanje. Drugi treniraju da bi se dobro pripremili za sudjelovanje na maratonu. Netko trenira jer će ovog ljeta ići na biciklistička proputovanja i želi poboljšati svoju snagu i spremnost. Dakle, nema više izgovora, jer i vaša dnevna soba može postati mjesto za trening, uz eliptične trenažere, sobne bicikle, trake za trčanje, utege, elastične trake i mnoge druge sprave za fitnes, dostupne i u kućnoj varijanti.

Oprema za fitnes

Najbitniji sastojak treninga je čvrsta volja i zadani cilj. Zatim nam je potrebna osnovna oprema. Moderna odjeća za fitnes, izrađena uglavnom od visokokvalitetnih, brzo sušećih tehničkih materijala koji dobro upravljaju vlagom. Osim toga, dizajnirana je i u varijantama koje omogućavaju veću slobodu kretanja. Također je poželjno imati odgovarajuće fitnes tenisice koje osiguravaju dobru lateralnu stabilnost i đonove koji osiguravaju dobru podršku na ravnim i glatkim površinama. Sve ovo, a i puno više, naravno, dostupno je i u Intersport online prodavaonici.

Punjenje…