Fitnes-trening-joga - 37 1/2 - 27/28 - 280A - Povoljno

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Postavi uzlazni smjer

22 Proizvodi

24   60  
Filtriraj rezultate
Postavi uzlazni smjer

22 Proizvodi

24   60  

Fitnes

Svako od nas ima svoju omiljenu sportsku aktivnost. Neki trče, drugi planinare, treći uživaju u vožnji biciklom, neki su impresionirani sportovima koji uključuju loptu, a mnogi drugi uživaju u vodenim sportovima... Svi ovi različiti sportovi imaju zajednički osnovni motiv, a to je razvijanje fizičke kondicije. U tom slučaju, teretana ili fitnes dvorana je svojevrsni studio u kojem možemo razvijati svoje tijelo, sistematski izgrađivati njegovu snagu, izdržljivost i mobilnost. Samo tijelo sa dobrom osnovom može dugoročno prevladati napore i teret različitih sportskih aktivnosti. Time povećavamo zadovoljstvo i radost prilikom bavljenja našim omiljenim sportovima, dok istovremeno smanjujemo mogućnost ozljeda.

Ljudsko tijelo je zaista iznimno i kompleksno. Kontinuitet besprijekornih performansi ovisan je direktno o našoj posvećenosti, trudu i brizi o našem tijelu i mišićima. Ako ignoriramo signale našeg tijela, mogućnost umora, povreda, pucanja i oštećenja se znatno povećavaju. Zato je briga o vlastitom tijelu neka vrsta obavezne osobne higijene.

Fitnes oprema za kuću

Ne morate biti sportski fanatik da bi krenuli sa svakodnevnim treninzima. Svako može trenirati u skladu sa svojim sposobnostima i ciljevima. Pojedinci treniraju jer se žele osloboditi dodatnih kilograma i žele poboljšati svoje držanje. Drugi treniraju da bi se dobro pripremili za sudjelovanje na maratonu. Netko trenira jer će ovog ljeta ići na biciklistička proputovanja i želi poboljšati svoju snagu i spremnost. Dakle, nema više izgovora, jer i vaša dnevna soba može postati mjesto za trening, uz eliptične trenažere, sobne bicikle, trake za trčanje, utege, elastične trake i mnoge druge sprave za fitnes, dostupne i u kućnoj varijanti.

Oprema za fitnes

Najbitniji sastojak treninga je čvrsta volja i zadani cilj. Zatim nam je potrebna osnovna oprema. Moderna odjeća za fitnes, izrađena uglavnom od visokokvalitetnih, brzo sušećih tehničkih materijala koji dobro upravljaju vlagom. Osim toga, dizajnirana je i u varijantama koje omogućavaju veću slobodu kretanja. Također je poželjno imati odgovarajuće fitnes tenisice koje osiguravaju dobru lateralnu stabilnost i đonove koji osiguravaju dobru podršku na ravnim i glatkim površinama. Sve ovo, a i puno više, naravno, dostupno je i u Intersport online prodavaonici.

Punjenje…