Hlače za trening

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 331

24   60  

Proizvodi 1-24 od 331

24   60  

ODJEĆA ZA TRENING

Muškarci i žene sve više vremena provode u traženju kvalitetnih i raznovrsnih odjevnih predmeta za treniranje. Važno je da odjeća bude modernih boja, uzoraka i krojeva zato što se fitness odjeća više ne koristi samo za treniranje već i za slobodno vrijeme. U Intersportu možete pronaći odjeću za sve osobe, one manje zahtjevne koji traže kvalitetne svestrane komade te za one koji su zahtjevniji i svjesniji modnih trendova. Veoma je važno zadovoljiti potrebe različitih stilova oblačenja.

HLAČE ZA TRENIRANJE

Hlače za treniranje dostupne su u različitim bojama, uzorcima i krojevima namijenjene muškim i ženskim osobama. Kratke hlače za trening prikladne su za teretane i toplije vremenske uvjete, a duge hlače su primjerene za hladnije vremenske uvjete i treniranje na otvorenom. Sportski materijali su izrađeni s korištenjem modernih tehnologija koji omogućavaju prozračnost, fleksibilnost, udobnost te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa i pregrijavanje tijela. Prilikom kupovine odjeće potrebno je voditi računa o namjeni za koju će se koristiti. Hlače mogu biti dostupne i u obliku tajici. Fitness tajice su sve popularniji izbor donjeg dijela odjeće za treniranje. One osiguravaju fleksibilnost, slobodu kretanja, a istovremeno štite, uklanjaju višak vlage te se brzo suše.

POPULARNI BRENDOVI

U Intersportu je dostupan veliki izbor obuće i odjeće za trening, fitnes i teretanu brojnih sportskih proizvođača kao što su: Adidas, Reebok, Nike, Under Armour te drugih. Nike odjeća odlikuje modernim krojevima koji omogućavaju udobnost i funkcionalnost, a osim toga nude i moderan izgled. Nike majice i drugi odjevni predmeti izrađeni su od vrhunskih materijala koji su izdržljivi, ugodni na dodir te omogućavaju prozračnost i brzo sušenje. Adidas proizvodi odlikuju izuzetnom kvalitetom izrade, tehnološkim savršenstvom te izvrsnim dizajnom. Njihove hlače, majice i drugi proizvodi poznati su po karakteristične tri crte te su popularni kod brojnih sportaša.

Punjenje…