Rukavice za teretanu & vježbanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

9 Proizvodi

24   60  

9 Proizvodi

24   60  

RUKAVICE ZA VJEŽBANJE

Rukavice za teretanu, fitness ili trening su postale sastavni dio opreme koju nosimo sa sobom na trening. Njihova glavna namjena je štititi ruke od ogrebotina i spriječiti stvaranje žuljeva, ali i upijati znoj sa dlanova kako bismo osigurali siguran i dobar hvat. Potrebno je imati kvalitetne i ugodne rukavice koje će vam omogućiti kvalitetno i sigurno vježbanje s utezima, joge i drugih aktivnosti.

RAD SA SPRAVAMA

Prilikom treniranja sa spravama potrebno je imati dobar, čvrst i siguran hvat. U Intersport trgovinama možete pronaći zaista veliki asortiman rukavica različitih modela, sa ili bez prstiju, sa ili bez trake s kojom možete dodatno ojačati i poduprijeti zapešća. Dostupne su rukavice različitih boja i uzoraka tako da će svatko pronaći upravo one koje će odgovarati njihovom stilu i karakteru. Kupovinom rukavica potrebno je voditi računa o namjeni koju će imati kako bi mogli što kvalitetnije izvoditi potrebne pokrete i smanjiti mogućnost ozljeđivanja. Rukavice za vježbanje najčešće su izrađene od izdržljivog i elastičnog materijala te imaju velcro traku na zapešću koja osigurava maksimalno prianjanje.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersportu možete pronaći veliki izbor rukavica i ostale opreme za vježbanje različitih marki kao što su Energetics, McKinley, Terinda i drugih. Energetics nudi široki asortiman dodatne opreme za razne vježbe. Zahvaljujući njihovim proizvodima vježbanje će biti ugodno, udobno i učinkovito.

Punjenje…