Svjetla za bicikl

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

12 Proizvodi

24   60  

12 Proizvodi

24   60  

BICIKLISTIČKA OPREMA

Biciklistička oprema vrlo je važan element sigurne i ugodne vožnje biciklom. Na tržištu je dostupno mnoštvo biciklističke opreme koja će odgovarati svima i svim uvjetima u kojima se bicikl vozi. Osim naravno kvalitetnog bicikla i biciklističke odjeće, potrebno je imati odličnu opremu za bicikle koja će oplemeniti vaše iskustvo u bicikliranju. Odabir pojedine opreme ovisi isključivo o željama biciklista, dok je dio opreme obavezan za određene uvjete i načine vožnje. Vrlo je važno imati opremu koja odgovara vašem stilu vožnje. Tako na primjer, ako vozite bicikl po gradu potrebno je da imate kvalitetni i izdržljivi nogar kako bi bicikl mogli odložiti gdje god želite.

RASVJETNI SISTEMI

Optimalna rasvjeta za bicikl bitna je za svakog biciklista koji brine o svojoj sigurnosti. Bilo da vozite bicikl po gradu ili izvan prometa, dobro svjetlo za bicikl pruža vam dobru vidljivost i sigurnost u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Svjetla za bicikl dostupna su u Intersportu u različitim varijantama, s dinamom ili baterijom s najnovijom LED tehnologijom. LED svjetlo za bicikl može biti prednje ili stražnje te nude jednostavnu instalaciju bez alata. Lampe za bicikl u Intersportu su dostupne u setu ili kao zasebno prednje odnosno stražnje svjetlo. Lampa za bicikl najčešće dolazi u crvenoj ili bijeloj boji ovisno o tome radi li se o prednjem i stražnjem svjetlu te se može namjestiti na volan, stražnji dio, potporu sjedalu i druga mjesta na biciklu. Rasvjetni sistemi osiguravaju vašu sigurnost i zaštitu u mraku i slabijim svjetlosnim uvjetima.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu je dostupan veliki izbor biciklističke opreme, od dječjih sjedalica i kaciga do pumpi, zračnica i rasvjetnih sistema. Dostupni su rasvjetni sistemi za bicikle različitih proizvođača kao što su Cytec, Sigma i Topeak. Važno je da odaberete svjetlo koje vam najviše odgovara te je potrebno da vodite računa o snopu svjetlosti koju svjetlo osigurava i o mogućnostima pričvršćivanja na bicikl.

 

Punjenje…