Pumpe za bicikl

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

11 Proizvodi

24   60  

11 Proizvodi

24   60  

BICIKLISTIČKA OPREMA

Biciklistička oprema vrlo je važan element sigurne i ugodne vožnje biciklom. Na tržištu je dostupno mnoštvo biciklističke opreme koja će odgovarati svima i svim uvjetima u kojima se bicikl vozi. Osim naravno kvalitetnog bicikla i biciklističke odjeće, potrebno je imati odličnu opremu za bicikle koja će oplemeniti vaše iskustvo u bicikliranju. Odabir pojedine opreme ovisi isključivo o željama biciklista, dok je dio opreme obavezan za određene uvjete i načine vožnje.

PUMPA ZA BICIKL

Pumpe za bicikl dostupne su u različitim varijantama, od malih praktičnih pumpi koje možete pohraniti u biciklističku torbu ili ruksak i tako ih uvijek nositi sa sobom za slučaj nezgoda na cesti, do velikih pumpi pomoću kojih možete napuniti gumu bicikla za tren. Obzirom da moguće nezgode na cesti prilikom bicikliranja na posao ili tijekom treninga, preporučuje se imati malenu pumpu pri ruci koju možete namjestiti i na okvir bicikla ili ispod sjedala. Pumpa za bicikl odnosno pumpa za gume potrebna vam je i ako sa sobom nosite rezervnu zračnicu ili gumu kako bi ju mogli napuniti u svim situacijama u kojima se možete naći.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu su dostupne pumpe za gume različitih veličina, karakteristika, različitog omjera cijene i kvalitete brojnih proizvođača od kojih su najpoznatiji Cytec i Topeak. Pumpa može biti i samostojeća, a potrebno je da se glava pumpe može prilagoditi brojnih različitim ventilima. Neke pumpe imaju mjerač tlaka.

 

Punjenje…