Gume i zračnice za bicikl

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

17 Proizvodi

24   60  
  1. Michelin JR STANDARD, biciklistička zračnica

    1 boja

    Michelin JR STANDARD, biciklistička zračnica
    3,98 EUR 7,96 EUR
    29,99 KN 59,97 KN

17 Proizvodi

24   60  

BICIKLISTIČKA OPREMA

Biciklistička oprema vrlo je važan element sigurne i ugodne vožnje biciklom. Na tržištu je dostupno mnoštvo biciklističke opreme koja će odgovarati svima i svim uvjetima u kojima se bicikl vozi. Osim naravno kvalitetnog bicikla, bilo brdskog, gradskog ili dječjeg, potrebna vam je kvalitetna biciklistička odjeća i oprema koja će oplemeniti vaše iskustvo u bicikliranju. Odabir pojedine opreme ovisi isključivo o željama biciklista, dok je dio opreme obavezan za određene uvjete i načine vožnje. Oprema je dostupna u različitim veličinama, bojama, uzorcima i različitih karakteristika tako da će svaki dio opreme odgovarati svakome po njihovim željama, ali i stilu i karakteru.

GUME I ZRAČNICE

Zračnica za bicikl dostupna je u različitim veličinama, ovisno o veličini kotača vašeg bicikla te se preporučuje da uvijek imate rezervne zračnice za gume u biciklističkoj torbi ili ruksaku kako bi u slučaju nezgodne brže nastavili sa svojim obavezama ili treningom. U Intersportu je dostupna Michelin unutarnja guma za bicikl koja odlikuje svojom kvalitetom i izdržljivosti koja je poznata diljem svijeta. Osim zračnica, dostupne su i gume za bicikl različitih dimenzija. Gume za bicikle mogu biti namijenjene unutarnjem korištenju za trenažere ili vanjskom korištenju za na primjer brdske bicikle. One moraju optimizirati brzinu i performanse te grip i izdržljivost kako bi se omogućilo maksimalno zabavno i pouzdano iskustvo prilikom svake vožnje. Prilikom odabira guma potrebno je voditi računa na kakvim podlogama će se koristiti te u skladu s time birati profil gume.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersportu je dostupan veliki izbor različite odjeće, obuće i opreme koja je potrebna svim biciklistima, bilo da se vozite po gradu ili planinama. Dostupni su razni proizvođači sportske opreme koji proizvode sve potrebno za bicikliste. Brendovi koji proizvode gume i zračnice, a dostupni su u Intersportu su Carol, Continental, Hutchinson i Michelin.

Punjenje…