Biciklističke jakne

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

7 Proizvodi

24   60  
 1. Castelli SQUADRA STRETCH, muška jakna, siva

  1 boja

  Castelli SQUADRA STRETCH, muška jakna, siva
  41,99 EUR 48,99 EUR
  316,37 KN 369,12 KN
 2. Castelli PERFETTO ROS 2 JKT, muška jakna za biciklizam, crna

  1 boja

  Castelli PERFETTO ROS 2 JKT, muška jakna za biciklizam, crna
  133,79 EUR 156,09 EUR
  1.008,04 KN 1.176,06 KN
 3. Craft CORE BIKE SUBZ JACKET M, muška jakna, crna

  1 boja

  Craft CORE BIKE SUBZ JACKET M, muška jakna, crna
  58,39 EUR 70,07 EUR
  439,94 KN 527,94 KN
 4. Nakamura GIACCA JACKET, ženska jakna za biciklizam, crna

  1 boja

  Nakamura GIACCA JACKET, ženska jakna za biciklizam, crna
  27,99 EUR 39,99 EUR
  210,89 KN 301,30 KN
 5. Nakamura GIACCA JACKET, muška jakna za biciklizam, crna

  1 boja

  Nakamura GIACCA JACKET, muška jakna za biciklizam, crna
  27,99 EUR 39,99 EUR
  210,89 KN 301,30 KN

7 Proizvodi

24   60  

BICIKLISTIČKA ODJEĆA

Biciklizam je idealni sport za svakodnevnu rekreaciju koji iz dana u dan dobiva na popularnosti. Za biciklizam vam je osim bicikla potrebna i kvalitetna odgovarajuća odjeća koja vas neće ometati prilikom kretanja te će vas istovremeno održati sigurnim i zaštićenim. Najvažnije je da biciklisti ima kvalitetne biciklističke hlače odnosno biciklističke tajice sa spužvom ili gelom u predjelu trtice te dobru biciklističku majicu koja će ukloniti višak vlage te osigurati prozračnost. Za bicikliranje u promjenjivim vremenskim uvjetima ili hladnijim danima bit će vam potrebna kvalitetna biciklistička jakna, kapa ili potkapa te kabanica i navlake za biciklističke cipele ukoliko se vozite u kišnim uvjetima.

BICIKLISTIČKA JAKNA ZA SVE UVJETE

Ukoliko planirate voziti bicikl u zimskim ili jesenskim mjesecima, kada vas može iznenaditi kiša ili velika hladnoća, jakna postaje obavezan dio svake biciklističke opreme. Jakna može biti izrađena od raznih materijala, različitog dizajna i funkcionalnosti. Biciklističke jakne moraju dobro disati te omogućiti prozračnost tijekom vožnje bicikla, a istovremeno spriječiti ulazak vode u unutrašnjost. U Intersportu je dostupna zaista velika ponuda biciklističkih jakni tako da će svaka osoba pronaći upravo onu koja će odgovarati svim njegovim potrebama, stilu i karakteru. Nju možete kombinirati i s drugim komadima odjeće jer pruža svestrani izgled. Neke jakne imaju i reflektivne elemente koji nude dodatnu sigurnost prilikom vožnje bicikla po mraku ili u slabijim svjetlosnim uvjetima.

INTERSPORT ASORTIMAN

U Intersportu je dostupan veliki izbor bicikala, ali i odjeće i opreme koja je potrebna biciklistu različitih razina znanja. Nudi se odličan omjer cijene i kvalitete tako da će svatko pronaći nešto što će odgovarati njihovom budžetu, ali i stilu. Među najpopularnijim brendovima biciklističkih jakni su Castelli, Craft i Nakamura koji oduševljavaju svojom izuzetnom kvalitetom, izdržljivosti ali i dizajnom.

Punjenje…