Muške sportske čarape

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 168

24   60  

Proizvodi 1-24 od 168

24   60  

ČARAPE, DOKOLJENKE I ŠTUCNE

Mušku odjeću ne čine samo gornji dijelovi poput majici, hlača i jakni. Ne smijemo zaboraviti na najvažnije komade odjeće koje imamo, to su donje rublje i čarape. To je komad odjeće koji nosimo svaki dan i koji nam je najbliži koži te nam upravo zato mora osigurati udobnost, kvalitetu i osjećaj sigurnosti.

RAZNOLIK IZBOR ČARAPA

Vrlo je raznolika ponuda čarapa ovisno o njihovoj namjeni. Čarape za slobodno vrijeme izrađene su od kvalitetnog pamuka koji osigurava udobnost. One mogu biti različitih uzoraka i boja te tako svaki muškarac može pokazati svoju pravu osobnost i stil. Kombiniranjem modernih čarapa različitih visina možete naglasiti svoju obuću te dodati dašak modernosti i najobičnijim odjevnim kombinacijama. Za sportske aktivnosti potrebno je pak izabrati niže čarape koje su izrađene od funkcionalnih, tehničkih materijala koji uklanjaju vlagu, sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa te osiguravaju udobnost i kvalitetu. Najomiljenije su čarape brenda Adidas koje osim svoje kvalitete, osiguravaju atraktivnost sa svoje legendarne tri crte.

ZIMSKE AKTIVNOSTI

Za brojne zimske aktivnosti koriste se dokoljenke koje štite potkoljenice te osiguravaju dodatnu udobnost prilikom skijanja. One se naravno mogu koristiti i za druge sportske aktivnosti, kao što je nogomet. Skijaške muške čarape su izrađene od termo materijala koji osigurava da vam u pancericama bude toplo i udobno. One su malo deblje te imaju pojačanja na prednjem i stražnjem dijelu. 

Punjenje…