Tenisice za tenis

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 32

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 32

Stranica
24   60  

Tenis obuća za muškarce

Ako pitate tenisače koji je, uz reket, najvažniji dio opreme, oni će jednoglasno odgovoriti da su to tenisice za tenis, kvalitetna obuća u kombinaciji sa odgovarajućim čarapama. Nema ničeg goreg od stvaranja žuljeva usred važnog teniskog meča, zbog pogrešnih tenisica, ili ako proklizavate i izgubite tlo pod nogama zbog lošeg potplata. Ovo su sve razlozi zbog kojih se treba obratiti velika pažnja na izbor tenisica. Pored potplata, važni su i prijanjanje i bočna stabilnost. Po pravilu, provjereni brendovi nude vrhunsku kvalitetu.

Tenisice za vrhunske igrače

Natjecatelji i odlični rekreativni sportaši, koji igraju više od tri puta tjedno, odlučuju se za najbolje modele. Važnije od činjenice da imate iste Nike tenisice kao Roger Federer ili Rafael Nadal je da dotični par odgovara vašim stopalima. Obično su najbolji modeli pojedinih brendova opremljeni svim modernim tehnologijama, koje odražavaju okretnost i dinamiku na terenu.

Tenisice za rekreativce

Rekreativci i ležerni igrači, međutim, obično biraju što udobnije modele, koji i dalje nude zadovoljavajući nivo bočne stabilnosti, dok potplat omogućava dobro prianjanje. Kada birate, trebalo bi razmisliti i o igralištu na kojem najčešće igrate. Tenisice za igru na šljunku imaju drugačiji potplat od tenisica za tenis u dvorani ili za tenis na tvrdoj podlozi.

Intersport internet trgovina nudi najnovije modele brendova kao što su adidas, Nike, Head, Asics, Mizuno.

Punjenje…