Muške tenisice za odbojku

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

10 Proizvodi

24   60  

10 Proizvodi

24   60  

TENISICE ZA ODBOJKU

Odbojka je izuzetno dinamičan i brz sport koji je primjeren za muške i ženske osobe. Odbojkaši se mogu pohvaliti izuzetnim refleksima, odličnim osjećajem za loptu te nevjerojatnom okretnošću. Odlikuje brzim, nenadanim promjenama smjera i visokim skokovima. Zato je, osim kvalitetne opreme poput lopte i ugodne odjeće, veoma važno imati kvalitetne i izdržljive tenisice za odbojku.

UDOBNA OBUĆA

Razlikujemo odbojku u dvoranama i onu na pijesku. Odbojku na pijesku igrate bosonogi dok muške tenisice za odbojku u dvoranama imaju potplat koji nudi izuzetno prianjanje na svim dvoranskim podlogama jer je izrađen od izdržljive gume koja ne ostavlja tragove i otporna je na proklizavanje. One moraju biti izrađene od materijala koji pruža dugotrajnost, izdržljivost i udobnost. Tenisice za odbojku moraju osigurati maksimalni stupanj bočne stabilnosti upravo zbog konstantnih i naglih promjena smjera kako bi se smanjio rizik od ozljeda te se tako stopalima osigurava velika mjera potpore prilikom trčanja za loptom ili skakanja i doskakivanja. Osim kvalitetne obuće koja će smanjiti rizik od uganuća noge, preporučuju se štitnici za koljena i lakat kako bi se još više smanjili rizici od ozljeda.

INTERSPORT TRGOVINA

U Intersport trgovinama dostupni su brojni sportski proizvođači opreme, odjeće i obuće za odbojku od kojih su najpoznatiji Adidas, Asics i Mizuno. Mizuno je poznati japanski brend čiji su proizvodi poznati po izuzetnoj kvaliteti i tehnološkoj sofisticiranosti. 

 

Punjenje…