Dječja odjeća za skijanje

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

5 Proizvodi

24   60  

5 Proizvodi

24   60  

ODJEĆA ZA ZIMSKE AKTIVNOSTI I SKIJANJE

U zimsko doba, kao i za brojne zimske aktivnosti veoma je važno dobro zaštititi vaše dijete od hladnoće i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Jedno od najpopularnijih dječjih zimskih aktivnosti su sanjkanje i skijanje. Skijanjem se možete baviti profesionalno ili rekreativno, ali u svakom slučaju vam je potrebna kvalitetna odjeća za skijanje. Izuzetno je važno imati kvalitetnu termo majicu, hlače i jaknu za skijanje te dobre skije i udobne podstavljene pancerice. Dječja odjeća za skijanje mora biti izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i vjetar, koji su ugodni te osiguravaju toplinu čak i u najhladnijim vremenskim uvjetima. Djeca su izuzetno osjetljiva skupina pa je važno da su uvijek zaštićeni, suhi i sigurni kako se ne bi razboljeli.

KVALITETNI I TOPLI MATERIJALI

Dječji skijaški kompleti izrađeni su s modernim tehnologijama i kvalitetnim materijalima koji omogućavaju zaštitu od vjetra, vode i hladnoće te vas tako održavaju suhima i toplima u svim vremenskim uvjetima. Skijaški kombinezon mora osigurati maksimalnu zaštitu i toplinu, a istovremeno ne smiju ograničavati u kretanju. Neki skijaški kombinezoni imaju kapuljaču koja može imati i atraktivni obrub izrađen od krzna, a odlikuju i mnoštvom detalja koji su korisni za snježne uvjete. Tako imaju reflektivne elemente za bolju vidljivost u slabijim svjetlosnim uvjetima, vodootporne patentne zatvarače, zaštitu od prodiranja snijega u unutrašnjost i još mnogo toga. Skijaška odjeća je dostupna u raznim bojama i uzorcima tako da ćete moći pronaći baš onu koja će najbolje prikazati vašu osobnost i stil.

OBLAČENJE U SLOJEVIMA

Najbolji način oblačenja za skijanje je u više slojeva jer vam to omogućava da dodajte ili mičete slojeve ovisno o vremenskim uvjetima na stazi. Na skijanju su važna tri sloja oblačenja. Jedan je donji u obliku donjeg termo rublja i čarapa, drugi je izolirajući koji čine termo majice ili flis puloveri s odgovarajućim donjim dijelom u obliku termo tajica te treći zaštitni u obliku jakne koja štiti od vanjskih elemenata. Sve su popularniji skijaški kombinezoni i odijela koji su atraktivni i jednostavni te pružaju još veću zaštitu od prodiranja snijega u unutrašnjost. Kombinezoni dolaze u svim bojama i uzorcima tako da su primjereni za djevojčice i dječake svih uzrasta. Dostupni su i kombinezoni za bebe, tako da od malih nogu mogu uživati u snježnim aktivnostima.

POZNATI BRENDOVI

U Intersportu, osim odličnih skija te druge opreme za skijanje poput naočala, kapa i šalova, možete pronaći široki asortiman skijaške odjeće različitog omjera cijene i kvalitete. Brojni sportski brendovi izrađuju skijašku odjeću i opremu, a u Intersportu su dostupni Colmar, McKinley i brojni drugi. Brend McKinley nudi veliki izbor dječjih skijaških kompleta različitih kombinacija boja koji su izrađeni od materijala koji se brzo suši i dobro uklanja vlagu. McKinley koristi Aquamax tehnologiju koja omogućava da vaše dijete ostane ugodno i suho. Također odjeća je prilagođena standardu Safety for kids. To je poseban standard koji propisuje da dječja odjeća u predjelu vrata ne smije imati opasne komponente poput tvrdih užeta i niti te mora biti opremljena posebnim reflektivnim elementima koji povećavaju sigurnost djece u slučaju slabe vidljivosti i nepovoljnih vremenskih uvjeta na skijaškim stazama. Brend Colmar nudi skijaške komplete za djecu od 12-14 mjeseca koji su obloženi mekanim flisom za dodatnu toplinu i udobnost.

 

Punjenje…