The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Odredbe i uvjeti korištenja

Navedena pravila i propisi se odnose na sve posjetitelje i/ili korisnike internetske stranice.

Kada pristupate stranici, morate pročitati i u cijelosti razumjeti i poštovati navedena pravila, propise i uvjeteMeđunarodna korporacija IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co zadržava pravo da bez prethodne obavijesti promijeni navedena pravila i propise. U slučaju kršenja ili nepoštivanja navedenih pravila i propisa međunarodna korporacija IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co zadržava pravo za sudskim zahtjevom i pravnom pomoći. Pravila i propisi se odnose na sve posjetitelje ove Internet stranice, sada i u budućnosti.

 

Vlasništvo sadržaja i autorska prava (Copyrights)

Informacije i slike, prikazane na ovoj Internet strani, su u cijelosti vlasništvo međunarodne korporacije
IIC-INTERSPORT International Corporation 
Wölflistrasse 2
CH-3006 Bern
Switzerland 


Korporativno oblikovanje internetske strane, upravljanje s sadržajem  i razvoj stranice:
elements.at New Media Solutions GmbH
Schallmooser Hauptstraße 10
A-5020 Salzburg
Austria
www.elements.at

 

Bez garancije i bez odgovornosti

Internetsku stranicu intersport.hr koristite na vlastitu odgovornost. Sadržaj internetske strane intersport.hr, proizvodi i usluge, koje Vam nudi ova internet stranica, dani su Vam na korištenje bez ikakve garancije i odgovornosti. Odričemo se svake garancije, uključeno i garancija cijene i vrijednosti, te povreda. Ne preuzimamo odgovornost za sadržajne pogreške, te vremensku neusklađenost informacija o novostima.

Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu, uključujući štetu koja nastane kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe intersport.hr web stranice.

Također nismo odgovorni za proizvode ili usluge koje želite dobiti preko intersport.hr niti za sadržaj koji se objavljuje na intersport.hr, bilo preko nas ili drugih.

Nismo odgovorni za bilo neizravne ili slučajne, posljedične ili kaznene štete, uključujući bez ograničenja, koje bi mogle dovesti do gubitka dobiti, upotrebe podataka ili drugih dvosmislenosti, čak i u slučaju da smo bili upozoreni na moguću štetu.

 

Poveznice s drugim Internet stranicama

Naša internet stranica Vam nudi poveznice do internet stranica drugih vlasnika. Nad sadržajem tih stranica nemamo nikakve kontrole, niti smo odgovorni za proizvode ili usluge koje te stranice nude.

Nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili gubitak informacija, koje bi mogle proizaći iz zahtjeva i čitanja web stranice koje nisu u našem posjedu.

Kao korisnik, Vi ste u odabiru druge internetske stranice na koje se možete spojiti putem naše web stranice, potpuno slobodni i potpuno odgovorni.

IIC - INTERSPORT International Corporation ne preuzima nikakvu odgovornost za izmjenu sadržaja ili druge promjene u poveznicama na druge internetske stranice koje su dostupne na našoj web stranici intersport.hr.

 

Nepravilno korištenje web stranice

Kao uvjet korištenja ove web stranice intersport.hr, izjavljujete i obavezujete se međunarodnoj korporacija IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co, da web stranicu intersport.hr nećete koristiti za bilo kakve nezakonite svrhe niti protivno odredbama i uvjetima navedenim na našim web stranicama.

Internet stranice intersport.hr ne smijete koristiti u svrhu koja bi mogla oštetiti, deaktivirati, preopteretiti ili narušiti sadržaj ili oblik web stranice, odnosno dovelo do nemogućnosti korištenja ove stranice za druge korisnike.

Moguće je da putem web stranice intersport.hr nećete biti u mogućnosti steći ili dobiti pojedine materijale ili informacije, te za to ne odgovaramo.

 

Otklanjanje sudjelovanja

Kada ste pri upotrebi sadržaja web stranice intersport.hr pozvani da date osobne podatke, kao npr: e-mail, ime i prezime, adresa, odluka o davanju istih je vama na volju.

Međunarodna korporacija IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co. izjavljuje, da podaci, koje ste naveli prema vlastitoj želji i izboru neće biti preneseni drugima, te će biti korišteni isključivo u svrhu vašeg informiranja. 

 

Djeca, mlađi od 16 godina

Ako ste mlađi od 16 godina, kod slanja elektronske pošte na ovaj naslov ili ako želite da vam odgovorimo na adresu, za slanje upita morate zatražiti dozvolu roditelja ili skrbnika.

 

Mjerodavno pravo i nadležnost

Korisnici ove web stranice u potpunosti znaju i suglasni su da su sve informacije vezane uz korištenje intersport.hr usklađene i podliježu švicarskom pravnom sistemu.

U slučaju zlouporabe ili nepravilne upotrebe web stranice, za sva potraživanja I tužbe odgovara sud u Bernu, Commercial Court of the Canton of Bern, koji jedini ima nadležnost za vođenje postupaka.

 

Zaštita osobnih podataka

Davatelj usluge, intersport.hr, se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih korisnika (posjetitelja i kupaca), u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Registracija korisnika sastoji se od sljedećih podataka: ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, adresa, vrijeme i datum registracije i arhiviranje komunikacija s pružateljem. Davatelj smije zadržati IP adrese svih posjetitelja u zakonskim rokovima.

Davatelj će koristiti osobne podatke isključivo za potrebe stvaranja baze podataka o korisnicima, obavještavanja o proizvodima i uslugama, za potrebe informiranja o isporuci, za potrebe dostave promotivnih materijala i unaprjeđenje odnosa sa korisnicima te unaprjeđenja usluga. 

Također, osobni podaci će se korisiti u svrhe marketinga i proučavanje kupovnih navika korisnika na temelju podataka o kupljenim proizvodima. Korisnik može u bilo kojem trenutku pismenim putem zatražiti trajni ili privremeni prekid korištenja osobnih podataka i informacija o kupnji u svrhu gore navedenog.

Korisnik baze podataka je tvrtka Intersport H d.o.o., a ljudi zaposleni u njoj se obvezuju razumno upravljati njezinim informacijama. Intersport H d.o.o., u provedbi svog poslovanja može koristiti usluge vanjskih partnera s kojima je sklopljen odgovarajući ugovor o zaštiti osobnih podataka.

Davatelj neće razotkriti osobne podatke korisnika trećim osobama, osim u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i davatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba.

Podaci korisnika ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama odnosno neće se koristiti suprotno njihovoj namjeni, osim u slučaju da se korisnik izričito složio s drugim posebno definiranim uvjetima korištenja informacija.

Za sigurnost osobnih podataka odgovoran je sam korisnik tako da osigura sigurno korisnicko ime i lozinku, i odgovarajući software (anti-virus) za zaštitu svojeg informacijskog sustava i elektroničkog uređaja.

 

Kontakt

Molimo Vas, da u slučaju upita, mišljenja i prijedloga, ne oklijevate i pošaljete nam dopis elektronskom poštom na adresu: info@intersport.hr