The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Obveze prema kupcima

U našem svakodnevnom poslovanju u administraciji i na prodajnim mjestima, potrebe kupca su na prvom mjestu.

 

Povrat novca

Ponovno je isto doba godine, sezona plaža! U utorak, poslije posla, s nekoliko prijateljica odlazite u trgovački centar kupiti novu odjeću za plažu. Želite kupiti mnogo stvari: kupaće kostime, japanke, naočale, suknje i još puno toga. Budući da se prodavaonice uskoro zatvaraju, u žurbi, na putu do blagajne, zgrabite ružičastu suknju i stavite ju na Vašu hrpu nove ljetne odjeće.
Nakon nekoliko dana probate novu suknju s Vašim zelenim kupaćim kostimom i ustanovite da Vam suknja uopće ne odgovara. To Vam se sigurno dogodilo.
Budući da suknja nije nošena i da još uvijek imate potvrdu o kupnji, INTERSPORT prihvaća povrat svakog proizvoda. Odnesite suknju natrag u Vašu lokalnu prodavaonicu i mi ćemo Vam vratiti novac ili promijeniti robu bez pitanja.

Profesionalni i osobni savjet i usluga

Skije su Vam tako staromodne da bi čak i Warren Miller bio ponosan. Vaša obitelj je odlučila da se ove godine sastanete u skijaškom centru Chamonix. Ukoliko se pojavite sa skijama koje sada imate, dobro znate da će Vas Vaša djeca neprestano zadirkivati. Budući se tehnologija skija znatno poboljšala i otišla naprijed, ne snalazite se najbolje u širokoj ponudi novih skija i pripadajućih tehnologija. Možda osjećate i nelagodu u vezi s odlaskom na prodajno mjesto i činjenicom da trebate zamoliti pomoć od prodajnog osoblja? Jeste li se ikada osjećali zbunjeno kada se radilo o izboru prave opreme?
Dođite u INTERSPORT – dozvolite da Vas mi opremimo. Naše stručno osoblje može Vam pomoći da dobijete ono što tražite a da istovremeno vodi računa o Vašim osobnim potrebama.Kada se pojavite na skijalištu s novim karving skijama i krenete na stazu, svi će Vam se diviti. Pokažite da ste kralj padine.

Veliki izbor najboljih robnih marki

Vaša mala nećakinja ima proslavu 10. rođendana. Vi ste joj jedina tetka i želite joj pokloniti nešto najljepše. Ali postoji problem, ona je, baš kao i vaš otac, sportaš. A vi, s druge strane, ne znate gotovo ništa o sportu, ali znate da tom malom nestašku ne možete kupiti Barbiku ili nekakvu igračku, jer neće taknuti ni jedno ni drugo. Nitko ne želi dati loš rođendanski poklon, ali i to se znalo dogoditi. 
Potražite rješenje u INTERSPORTUIzaberite nešto iz široke ponude sportske opreme poznatih robnih marki uz najnovije tehnologije i moderan i funkcionalan dizajn. Vaši mali sportaši će uživati na igralištu.