The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

25 godina iskustva u planinarenju

Simbol naše duboke povezanosti s prirodom i određenjem prema visokoj kvaliteti proizvoda. To su proizvodi koji  povezuju više od 25 godina iskustva u planinarenju sa strašću i predanošću.

McKinley oprema za planinarenje vam osigurava maksimalnu podršku - čak i ako ne idete na planinu McKinley, najviši vrh u Sjevernoj Americi  koji očarava svojom veličinom i originalnosti. Ovaj prirodni spomenik je sinonim za slobodu i moć prirode, za njenu  ljepotu i teškoće od kojih se ljudi pokušavaju  zaštititi. Ova planina je srce i duša branda McKinley.

Kao jedan od najvećih europskih dobavljača vrlo kvalitetne opreme za planinarenje ne uživamo u staroj slavi, nego prikupljamo nova iskustva u suradnji  sa entuzijastima diljem svijeta koji vole  boraviti  na otvorenome, kako bi kupcima pružili  vrhunske proizvode za individualan osjećaj prirode.

McKinley proizvodi sadrže „nešto više“  kako bi  dobili  pravu vrijednost za svoj novac, te ne postoji bojazan da je vaša odluka o kupnji pogrešna. Iako se možemo pohvaliti s 25 godina iskustva, naši proizvodi se testiraju i dalje. Imamo tu sreću da radimo tamo gdje se osjećamo kao kod kuće: u prirodi

McKINLEY- kod kuće u prirodi.

Više o McKinley proizvodima saznajte na: www.mckinley.eu