The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

O tvrtki INTERSPORT International Corp.

IIC-INTERSPORT International Corporation je tvrtka za nabavu i upravljanje grupacije INTERSPORT. Sa svojim maloprodajnim prometom od 10.1 milijardi eura i sa preko 5300 pridruženih trgovaca na malo u 39 zemalja, INTERSPORT ima vodeći položaj u svijetu na maloprodajnom tržištu sportske robe.

 

Razvoj INTERSPORTA

1968. godine 10 uspješnih nacionalnih nabavnih organizacija udružilo se s ciljem stvaranje međunarodne organizacije za sportsku robu koja će kupcima osiguravati maksimalne pogodnosti, ulijevati povjerenje u njihovu  maloprodajnu mrežu  i osigurati kupcima potpuno zadovoljstvo kupljenim proizvodima. Na sastanku u Parizu osnovan je INTERSPORT i počelo je novo doba u  shvaćanju sporta.

Nakon 43 godina, naša očekivanja su nadmašena. Pokrivajući Zemaljsku kuglu od Kanade do Turske i Finske, INTERSPORT je prisutan u 39 zemalja s više od 5300 prodavaonica. Zajednica i kupci su u središtu pažnje naše grupacije. Mi ćemo i dalje zadovoljavati raznovrsne sportske potrebe naših 150 000 kupaca kojima svakodnevno pružamo uslugu i profesionalni savjet.

INTERSPORT je ponosan na robne marke i proizvode koje možemo ponuditi diljem svijeta. Radeći zajednički s najvećim  robnim markama  kao što su ADIDAS, ASICS, ATOMIC ili NIKE, s najnovijim proizvodima i u suradnji s sportašima, milione ljudi potičemo na bavljenje aktivnim životnim stilom.

Premda je INTERSPORT multinacionalna organizacija mi počinjemo i završavamo na lokalnoj razini. To nam omogućava da bolje razumijemo  potrebe i želje naših kupaca, koje su drugačije u svakoj pojedinoj zemlji. Naši udruženi napori na međunarodnoj razini omogućavaju nam da ponudimo najnoviju i najmoderniju sportsku robu uz vrhunsku uslugu i stručan savjet.

Zahvaljujemo vam na Vašoj stalnoj podršci i vjeri u INTERSPORT, bez naših kupaca ne bismo mogli izrasti u grupaciju kakva smo danas.


Intersport Hrvatska

INTERSPORT je u Hrvatskoj prisutan od 2000. godine, kada je u Mercator centru u Puli otvorena prva prodavaonica INTERSPORTA.

S uključivanjem u mrežu prodavaonica INTERSPORT i preuzimanjem njihovih visokih standarda, i hrvatskim kupcima je na raspolaganju najraznovrsnija i kvalitetna sportska oprema po konkurentnim cijenama, zajedno s vrhunskom uslugom koje je odlika cjelokupne prodajne mreže.