The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Suunto predstavlja novi multisportski GPS sat SPARTAN TRAINER WRIST HR uz kojeg ćete prekinuti dnevnu rutinu.

Izbor slobode je na vama. Potražite nove izazove, uživajte u sportu i nađite svježu motivaciju, za još bolje rezultate.

SVESTRANI SPORTSKI ENTUZIJASTI, PAŽNJA!
 

Volite trčati? Vikendom idete u planine ili biciklom u prirodu? Kad je loše vrijeme, trenirate u teretani ili zatvorenom bazenu?

Onda je novi SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR vaš idealan partner. Vježbanje s novim SPARTAN TRAINER satom je jednostavno i zabavno.

 

 

SAVRŠEN IZGLED KOJI INSPIRIRA I JOŠ VIŠE…

 

Već u prvom kontaktu oduševit će vas odličan izgled. Novi Spartan je osjetno manji i lakši od svojih prethodnika, iako nudi svestrane trening funkcije.

Osjećaj sata na zapešću je izvrstan, zahvaljujući silikonskom remenu. Za vrijeme sportskih aktivnosti i dnevnih zadataka, uopće vam neće smetati, jer je tako lagan da ćete često zaboraviti da ga nosite.

 
PRAKTIČNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
 

Sportski avanturisti svih vrsta bit će oduševljeni iznimno jednostavnom upotrebom. Dodatno, novi Spartan Trainer ima integrirano mjerenje srčanog pulsa na zapešću. Podatke o vašem kretanju i srčanom pulsu prima preko optičkih senzora vodećeg proizvođača na tom području. Sat je kompatibilan i s klasičnim pojasom za mjerenje srčanog pulsa.

SPREMNI ZA SVE SPORTOVE

 

Sat Spartan Trainer na prvi pogled djeluje gradski, ali u nutrini je pravi sportaš.

GPS za točno mjerenje brzine, udaljenosti, tempa i visine koristit će vam kod svakog sporta. Da biste lakše ostali aktivni i u formi, sat prati 24/7 aktivnosti koraka, kalorija i sna. Ekrane možete prilagoditi svojim željama, kao i funkcije koje želite mjeriti za svaki sport pojedinačno. Sat ima 80 predodređenih sportskih načina. Navigacija puta omogućit će vam bezbrižno istraživanje u prirodi i siguran put natrag. Budući da je sat vodootporan do 50 m, skok u vodu ili plivanje također nisu problem.

VEĆ OD 1,999.95 kn

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

Uživaj u sportu!