The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

NOVE SKIJAŠKE
CIPELE
SALOMON X-PRO

Znamo da dva stopala nikad nisu ista, pa čak ni naša vlastita. Da bismo odgovorili na taj izazov, morali smo razmišljati izvan okvira.

KONAČNI REZULTAT? Ne jedno, već 2 savršena rješenja: CUSTOM SHELL MY CUSTOM FIT 3D. Dvije tehnologije pristajanja, svaka jedinstvena na svoj način, a spojene u jednoj skijaškoj cipeli!

 

MY CUSTOM FIT 3D je revolucionarna tehnologija koja predstavlja 3-dimenzionalno predoblikovanje unutarnje cipele na najkritičnijim dijelovima stopala - oko gležnja i pete. 

Uobičajene skijaške cipele imaju unutarnji dio sastavljen od dva ravna dijela vezanog materijala, a Salomon je uz pomoć najboljih stručnjaka iz ovog područja razvio prvi unutanju cipelu koja je u stvari izrađena u 3 dimenzije i oblikovana je po stopalu.

REZULTAT? Udobnost kakvu još niste doživjeli. Time dolazi do bolje cirkulacije i čuvanja prirodne topline. Da bi unutarnja cipela bila još prilagođenija, moguće ju je termički obraditi i oblikovati prema vašem stopalu.

 

Za još bolju prilagođenost vašoj nozi, moguće je oblikovati i VANJSKU ŠKOLJKU.

 Uz Custom Shell 360° tehonolgiju možete svoje skijaške cipele bilo kad oblikovati kod vašeg najbližeg prodavača za zamo 20 minuta!

 

 

OSTALE TEHNOLOGIJE:

Suština ove linije skijaških cipela je unutarnja školjka, sastavljena od dva dijela i izrađena posebnom Twinframe tehnologijom. Na taj način dobivena je krutost, ali istovremeno i prilagodljivost cipele, baš na onim mjestima gdje je to najpotrebnije. Oversized pivot daje još veću preciznost i učinkovitiji prijenos snage na skije.


NISKA TEŽINA:

NOVE X-PRO sada su lakše nego ikad prije. Zbog 15 % lakše šasije i unutarnjeg uloška, sada ćete skijati još jednostavnije!

 

 

 

X-PRO – Iznimno dostignuće stručnjaka za skijaške cipele, jer od sada je dosupno savršeno pristajnaje skijaške cipele, kako iznutra, tako i izvana!

 

Cijenu i dostupne veličine potražite na našem web shopu Abrakadabra.

Više informacija na: www.salomon.com/cr