The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Atomic Redster XT:
Skije s tehnologijama
svjetskog kupa

Ljubitelji uređenih skijališta stalno traže opremu koja daje još više prianjanja, veću odzivnost i stabilnost. Sve to nude skije serije Redster XT. Redster XT je serija skija za uređene terene s tehnologijama skija za Svjetski kup.

NASTAVLJAMO PRIČU O USPJEHU SERIJE XT

U prošloj sezoni prvi put smo predstavili seriju Redster XT, koja je u trenu postala hit sezone. Skije s tehnologijama Svjetskog kupa, koje dozvoljavaju više zaigranosti i zabave tijekom cijelog dana. Skije imaju all-mountain izgled i odlične su za sve koji žele beskompromisno skijanje, a ipak žele i opušteno vijuganje na kraju dana.

 

XT: SAVRŠENA KOMBINACIJA SLALOMSKIH I VELESLALOMSKIH SKIJA

Skraćenica XT označava »cross turn« što znači da skije iz serije Redster XT kombiniraju karakteristike slalomskih i veleslalomskih skija. Ovu svestranost daje posebna geometrija skija s različitim dužinama radijusa. Kombinacija različitih radijusa omogućava iznimnu zaigranost, okretnost i pri tome zadržava skije mirnima u dugim zavojima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj srednjici s drvenom jezgrom (Power Woodcore) skije su iznimno dinamične i odzivne. Drvena jezgra također doprinosi stabilnosti i ublažavanju vibracija.

Konstrukcija skija omogućava savršen prijenos energije i precizne zavoje u svim uvjetima. Skije su opremljene ulošcima od titana, koji garantiraju odličnu torzijsku stabilnost i apsorpciju vibracija. Kombinacija Camber i Rocker formi garantira odlično prianjanje rubnika i jednostavan ulazak u zavoje.

 

JEDNA SERIJA, TRI MODELA

U seriji Redster dostupna su tri modela skija:

Redster Doubledeck 3.0 XT – Vrhunski model u seriji Redster XT. Skije su opremljene svim Redster tehnologijama: Tehnologija RAMP koja aktivno poravnava skijašev položaj na skijama i tako daje bolji nadzor i precizno prianjanje rubnika, slobodna gornja ploča skije daje odlično ublažavanje vibracija.

 

Redster XTi – Visokokvalitetne skije s ulošcima od titana. Odlična kombinacija slalomskih i veleslalomskih skija.

 

Redster XT – Predstavlja uvodni model kojeg odlikuju iznimna vodljivost i svestranost.


REDSTER XT – tehnologije svjetskog kupa i svestranost za cijeli dan na jednim skijama!

 

Cijenu i dostupne veličine potražite na našem web shopu Abrakadabra

Više na: www.atomic.com