The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Intersport trener trčanja

Mizuno Wave Sky

Mizuno Wave Sky su tenisice za trčanje inovativnog dizajna te potplata sastavljenog od dvije vrste pjene, koji omogućava iznimno ugodno trčanje i mekan doskok.

Adidas Supernova

Tenisice za trčanje adidas Supernova specifične su zbog posebno čvrste pete i inovativnog stabilizacijskog dijela na unutarnjoj strani tenisice. Time je omogućeno kontrolirano propadanje noge, ali i posebno mekan doskok.

Adidas UltraBoost

Kvalitetna i izdržljiva mrežica adidas UltraBoost tenisica povećava ugodnost i prozračnost, a poseban oblik tenisice omogućuje iznimno prijanjanje uz samu nogu.

Salomon Sense Scape

Idealne prve trkačke tenisice. Sense Escape garantiraju udobnost i amortizaciju cestovnih trkačkih tenisica, a istovremeno nude zaštitu i pouzdano prianjanje na raznovrsnim terenima.

Udobnost

Tehnologija VIBE učinkovito amortizira vibracije u petnom dijelu i povećava udobnost trkačke tenisice.

Trčanje

Najbolje tehnologije trail trkačkih tenisica i dvostruki potplat za prilagođvanje raznovrsnim terenima.

Prianjanje

Potplat Contagrip garantira jedinstveno prianjanje i izdržljivost na svim vrstama podloga.

Asics GEL Nimbus 19

Osvojite svaki kilometar perolakim i udobnim GEL-Nimbusom 19. Unaprijeđena tenisica od sada bolje prianja i pridonosi osjećaju lakoće zahvaljujući višeslojnim jastucima, koji se oslanjaju na spoj gornjeg potplata FluidRide 2.0, donjeg sloja potplata FlyteFoam i gornjeg sloja SpEVA. Ti jastuci, kada djeluju skupa, dodatno naglašavaju odskok, a istodobno smanjuju lom gornjeg potplata. Ponosno predstavljajući Asicsovu revolucionarnu tehnologiju FlyteFoam™, ovakve tenisice su izrađene za optimalnu udobnost i dobru reakciju. Tehnikom 3D tiska izrađeni učvrsni remeni omogućavaju nježnu potporu, a bešavna završna izrada smanjuje mogućnost nadražaja i tako vam omogućava trčanje uz najmanju moguću frikciju. Gornja konstrukcija žakard gornje mrežice je u određenim dijelovima stisnuta ili opuštena kako bi omogućila da vaša noga ima prirodan hod i zato ona radi s vama dok trenirate za zahtjevan maraton ili uživate u svojem jutarnjem trčanju.

Asics RoadHawk FF

Roadhawk FF lagana je i idealna tenisica za trčanje. Oplata je napravljena od stopostotnog flytefoam materijala. ASICS Flytefoam tehnologija poznata je po svojoj sposobnosti oblikovanja u skladu s nogom zahvaljujući organskim vlaknima, što znači da ma koliko daleko trčali, tenisica će uvijek pružati istu potporu. Ortholite sockline olakšava obuvanje i skidanje tenisice te osigurava udobnost bez obzira koliku udaljenost prešli.

Asics GEL Kayano 24

Tenisice GEL-KAYANO 24 za muškarce lagane su i namijenjene trčanju na duge staze. Ove trkačke tenisice bilježe više od 20 godina uspjeha na cesti, pomažući onima s prekomjernom pronacijom da ostanu stabilni i osjećaju se udobno na dugim stazama. Zadnji kilometar jednako je udoban kao i prvi zahvaljujući vrhunskim potpornim jastučićima FlyteFoam koji tenisicama pomažu da povrate oblik nakon udarca. To znači da, što više vaše stopalo bježi, to tenisica postaje čvršća. 

Tenisice su poboljšane nizom novih značajki, uključujući novo dizajnirano gornjište s mrežicom od žakarda za poboljšano pristajanje; poboljšano pristajanje i stabilnost s metakopčom za bolje držanje pete; nova podstava za petni lubni dio pruža maksimalnu udobnost, a novi medijalni sustav potpore i prostraniji prednji dio tenisice čine GEL-KAYANO 24 izrazito udobnim tenisicama za vaše duge staze.

Nike Air Zoom Pegasus 34

 

Brooks Glycerin 15

Novi Glicerin 15 je jedini model sa super DNA ublažavanjem, koji pruža 25% više amortizacije nego li jastuk BioMoGo DNK. Bez obzira na svoju veličinu, težinu, ili ovisno o tome koji dio stopala najprije dotakne tlo, Super DNK se savršeno prilagodi, kako bi odgovarao vašim potrebama. Za gladak prijenos mase iz prve faze koraka na zadnju fazu, brine Omega Flex Groove stabilizator. Posebnu udobnost mu daje gornji dio, koji ima besprijekornu strukturu 3D Fit.

Težina: 301g (M) / 261g (F),

nagib: 10mm. 

Značajke: udobnost  bešavne 3D Fit Print konstrukcije, segmentirani jastuk duž cijele duljine potplata, Super DNA ublažavanje za optimalnu apsorpciju šoka, Omega Flex Groove stabilizator. 

Brooks Ghost 10 GTX

ASICS DS Trainer 22

Tenisica za trčanje, stvorena za brzinu.

Popravite svoje vrijeme i srušite svoj osobni rekord. Ako vam je brzina poticaj, tada je DS TRAINER prava tenisica za vas, bilo za trening jednom tjedno ili pokušaj istrčavanja maratona u manje od tri sata. Zašto je tako brza? Prvenstveno zbog toga što je lakša nego ikada i svakim korakom se sve lakše odraziti od podloge. Gornji potplat izrađen je od revolucionarnog materijala FlyteFoam koji pruža optimalno ublažavanje sraza s tlom uz prvorazredni odraz i malu težinu tenisice. Dodana organska vlakna ugrađena u gornji potplat ovdje su da bi odmah nakon odraza i sraza s tlom tenisica vratila svoj izvorni oblik. Zahvaljujući tome tijekom trčanja tenisica stalno čuva svoj pravilni oblik. Poseban element Propulsion Trusstic u potplatu omogućava izuzetan odraz zbog toga što usmjerava svu energiju u vrh tenisice. Gornji dio također je poboljšan, olakšan i izrađen iz jednog sloja kako bi bolje prianjao te nema šavova, čime se smanjuje nadraženost tijekom duljeg trčanja. Donji sloj potplata PU Duosole omogućava vam odlično držanje i suhih i mokrih podloga.