The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

OSJETI SVESTRANOST U POKRETU

Ekskluzivne Print Smooth tenisice iz Reebokove kreativne radionice

Reebok, globalni pionir u fitness inovacijama predstavlja najnovije dostignuće svog razvojnog laboratorija - Print Smooth, elegantnu tenisicu za trčanje posve novog dizajna i performansi. U razvojnom putu ovog modela, osnovni cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja, te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i fitness treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

Nakon što su brojni licencirani fitness treneri diljem svijeta iskušali udobnost ove tenisice, u njezine performanse su se uvjerili i naši domaći, rekreativni, redoviti i profesionalni treneri. Na temelju osobnih iskustava donosimo vam njihove recenzije:

 

ANAMARIJA P., koja je testirala tenisicu  prilikom trčanja, ali i tijekom ostalih sportskih aktivnosti, s veseljem izjavljuje: „Iznimno su udobne i fleksibilne, a istovremeno daju osjećaj čvrstoće, stabilnosti i sigurnosti. Tijekom aktivnosti u dvorani pozitivno su me iznenadile pri brzim lateralnim kretnjama, vježbama agilnosti i pliometrijskim vježbama. Pružile su mi apsolutnu potporu. Definitivno su moj prvi izbor za utrku na koju se uskoro spremam! 

 

DARKO J. „Iskušao sam ih trčeći i na prstima, i preko pete. Može se primijetiti lagani prijenos sile na prednji dio stopala i amortizacija pri kontaktu s podlogom, dok pri većim brzinama, gdje se naglašeno trči na prednjem dijelu stopala, tenisica daje laganu reakciju podloge prema naprijed. Kod treninga agilnosti i naglih promjena smjera kretanja, tenisica se drži čvrsto unatoč laganom i mekanom materijalu od kojega je napravljena. Ako tražite all-in-one tenisicu za trčanje i trening, onda je Print Smooth pravi izbor za vas. 

 

MARKO Č. „Ugodna je za trčanje, i  ima dobru amortizaciju prilikom doskoka i koraka u smjeru od pete prema prstima. Idealna je za kontinuirano trčanje konstantnom brzinom na ravnoj, tvrdoj podlozi poput asfalta i atletske staze“.

 

ANDREJ P. „Posebno bih istaknuo prednji dio tenisice koji je napravljen na način da kod pregiba stvara minimalan kontakt sa stopalom te ih zbog toga smatram najudobnijima za trčanje do sada. Čepovi na džonu tenisice doista su impresivni. Na izvrstan način doprinose amortizaciji i ublažavaju kontakt stopala sa podlogom, a moje su trčanje učinile manje stresnim za zglobove.

 

 

*ukupni broj ispitanika: 120

Nova i glavna obilježja Print Smooth su PRECIZNOST I ZAŠTITA – osigurani pomoću novih tlakova i tehnologija na potplati korištenjem dvije guste pjene koje stvaraju jastučić gdje je to potrebno; FLEKSIBILNOST – koju jamče utori nezavisnih čvorova smješteni na ključnim područjima za hiper-fleksibilnost i STABILNOST – osigurana kontroliranom perimetar rešetkom koja okružuje nezavisne čvorove.

POVIJEST REEBOKA

Povijest Reeboka seže u daleku 1890. godinu, kada je Joseph William Foster započeo izrađivati tenisice za trčanje s čavlićima, tada novitet i pravi luksuz, namijenjene za atletske staze od zemlje, tzv. “šljake”. Nastavljajući svoj razvojni put do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok tenisice i sprinterice, pa sve do danas, najnoviji model Print Smootha, samo je prirodan i impresivan razvojni put tenisica za trčanje kojima Reebok daje izniman značaj.

 
Najnoviji modeli PRINT SMOOTH dostupni su u: Intersport Pula 1, Zagreb 1, CCo East Zagreb, Arena, Westgate Zagreb, Rijeka 1, Zadar, Karlovac 2, Varaždin, Mall of Split, CCO Split, po cijeni od 599,95 kn.

 

Više informacija potražite OVDJE.