The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

FOKUS JE KLJUČ!

Adidas, vodeći svjetski stručnjak na području inovacija u proizvodnji sportske odjeće, predstavio je potpuno novu kategoriju proizvoda - adidas Athletics. Hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić te maratonka Matea Matošević među prvima su isprobali ključni proizvod iz nove kategorije - majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, Adidas Z.N.E. Adidas Z.N.E. hoodica dizajnirana je kako bi omogućila maksimalan fokus sportaša u ključnom periodu prije samog natjecanja i u trenutcima kada im je to najvažnije te minimalizira situacije koje odvlače pažnju. Kako bi sportaši ostali mentalno jaki i zadržali koncentaciju pred sam izlazak na teren, pomažu im tri ključna elementa - manjak buke iz okoline, minimalno vizualno ometanje i zaštita od nelagode. Vrhunski način proizvodnje, luksuzna tkanina i upečatljivi dizajn čine hoodicu nezaobilaznom sportskom odjećom, bilo na terenu ili izvan njega. 

Predimenzionirana kapuljača izrađena je od dva sloja tkanine koja svojim oblikom eliminira vanjske faktore koji odvraćaju pozornost, održava toplinu i omogućava sportašu da se fokusira. Predimenzionirana kapuljača izrađena je od dva sloja tkanine koja svojim oblikom eliminira vanjske faktore koji odvraćaju pažnju, odražava toplinu i omogućava sportašu da se fokusira. Kapuljača je dovoljno velika kako bi sportaši mogli staviti slušalice na uši i slušati svoju omiljnu glazbu koja im pomaže u fokusiranju prije natjecanja, što je ujuedno i sinonim vrhunskih elitnih sportaša. Moderan i odvažan dizajn majice s 'opuštenim' rukavima omogućava sportašu slobodu pokreta, a skriveni džep idealan je za osobne stvari. Diskretna etiketa s unutarnje strane sadrži motivirajuću poruku za sve sportaše, slaveći njihovu mentalnu snagu i fokus.

 

 

'Novom revolucionarnom kategorijom adidas na sportske terene donosi potpuno novo shvaćanje tradicionalne odjeće koji sportaši nose prije i nakon natjecanja. Sportaš se pripremaju za nastup pred velikom i strastvenom publikom, stoga im je izuzetno važno zadržati fokus pod neizmjernim pritiskom. Dizajnirali smo adidas Z.N.E. hoodicu i cijelu kategoriju kako bismo omogućili sportašima da se posvete svojim strategijama i osobnim ritualima prije natjecanja i fokusiraju se na vlastite izazove. Estetski, naša strast je stvarati proizvode s vrhunski izrađenim detaljima i elegantnim sportskim dizajnom.', rekao je Michael Krapohl, adidas Senior product Manager

18 000 sportaša diljem svijeta imalo je priliku isprobati Z.N.E. hoodicu dok je njih 2000 direktno uključeno u njezinu promociju na svojim društvenim mrežama.

Preporučena maloprodajana cijena adidas Z.N.E. majice s kapuljačom je 699 kuna, a dostupna je u svim adidas shopovima diljem Hrvatske i kod odabranih partnera.
   

adidas Athletics

Adidas Athletics kategorija pokrenuta je s ciljem osnaživanja i revolucionariziranja sporta. Kategorija prepoznaje potrebe sportaša za izražavanjem na svim sportskim terenima. Nova kategorija spaja osobni stil svakog sportaša i njegov način života, zastupa jedinstvene i nove horizonte te točke gledišta, slavi i naglašava neispričane priče o inovativnosti koje nadilaze sam sport.  

 

Potražite najbližu Intersport prodavaonicu